peratis Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Έστω οι φιάλες σε άλλο χώρο από αυτόν του μαγειρείου. Η απόσταση είναι αρκετή, ώστε πρέπει να έρθει σε υψηλή πίεση το υγραέριο. Επιτρέπεται (το υγραέριο) να έρχεται στις συσκευές με υψηλή πίεση (1,5 bar) ή πρέπει εξωτερικά να γίνεται μετατροπή σε χαμηλή πίεση (0,35 mbar) και μετά να μπαίνει μέσα;
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Συνάδελφε διάβασε το παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες Τεχνικός Κανονισμός Εγκαταστάσεων Υγραερίου στα κτίρια (Πλην Βιομηχανιών -Βιοτεχνιών) Φ.Ε.Κ. 1257Β' /3-09-2003
peratis Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δεν αναφέρεται κάτι σχετικά.
alej Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 (edited) Αναφέρει. Αν θυμάμαι καλά σε εσωτερικό χώρο επιτρέπει μόνο χαμηλές πιέσεις, νομίζω έως 50mbar. Edited Μάιος 5 , 2014 by alej
peratis Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2014 @dib χαχα. πεστο κι ετσι. τοσες φορες που το διαβασα. απλα πριν ποσταρω το εψαξα, δεν εγραψα ετσι @alej στο 7.8.1 και εξης τα λεει,ναι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα