Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έστω οι φιάλες σε άλλο χώρο από αυτόν του μαγειρείου. Η απόσταση είναι αρκετή, ώστε πρέπει να έρθει σε υψηλή πίεση το υγραέριο. Επιτρέπεται (το υγραέριο) να έρχεται στις συσκευές με υψηλή πίεση (1,5 bar) ή πρέπει εξωτερικά να γίνεται μετατροπή σε χαμηλή πίεση (0,35 mbar) και μετά να μπαίνει μέσα;

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε διάβασε το παρακάτω και θα σου λυθούν όλες οι απορίες

 

Τεχνικός Κανονισμός Εγκαταστάσεων Υγραερίου στα κτίρια (Πλην Βιομηχανιών -Βιοτεχνιών) Φ.Ε.Κ. 1257Β' /3-09-2003

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αναφέρει. Αν θυμάμαι καλά σε εσωτερικό χώρο επιτρέπει μόνο χαμηλές πιέσεις, νομίζω έως 50mbar.

Edited by alej
Δημοσιεύτηκε

@dib

 

χαχα. πεστο κι ετσι. τοσες φορες που το διαβασα. απλα πριν ποσταρω το εψαξα, δεν εγραψα ετσι :)

 

@alej

 

στο 7.8.1 και εξης τα λεει,ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.