Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2014 Και ποιά είναι η "ειδκή βαφή για παραθαλάσσια". Μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε? Θα κάνω διαφήμιση και θα στο στείλω σε πμ
Homer Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 (edited) Το αστάρι με Ψευδάργυρο γενικά οπότε και αυτό που προτείνει ο κ Ροδόπουλος είναι ποιοτικό αλλά η τιμή του τσούζει πολύ, δεν ξέρω βέβαια πόσο τσούζουν οι άλλες λύσεις. Edited Μάιος 14 , 2014 by Homer
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 δεν είαι ακριβό σε σχέση με τα εποξειδικά 2 συστατικών
Homer Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (edited) Aν θυμάμαι καλά μου το είχαν πει στα 20 ευρώ το λίτρο και νομίζω είναι κόκκινο. Μπορεί να κάνω και λάθος. Edited Μάιος 15 , 2014 by Homer
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Το προιόν λέγετε ACOSIN AC 90 και έχει πιστοποιητικό σε θάλαμο αφαλάτωσης για περισσότερες απο 25 ημέρες απο το Πανεπιστήμιο Πατρών (το όριο του ASTM είναι 120 ώρες).
pankrok Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 στο αλιβερι επειδη υπαρχει και ενα γαλβανιστηριο οι σιδεραδες πλεον κανουν προκατασκευη τα καγκελα για να μπουν βιδωτα και τα κανουν "πλαστικοποιηση" δηλαδη γαλβανισμα και ηλεκτροστατικη βαφη. ειναι και αυτο μια λυση. παντως τα αλουμινενια καγκελα απο αποψη στοιβαροτητας δε μου γεμιζουν το ματι , ειδικα αυτα τα συναρμολογουμενα τα κρινω ως ελεινα.
Argyris Mpantouvas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2019 (edited) καλησπέρα έχω βάλει στα μπαλκόνια αλουμίνια σε βαφή inox και κάνουν συνεχεία θόρυβo από συστολή διαστολή. Τι μπορώ να κάνω; Edited Ιούνιος 23 , 2019 by Pavlos33
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα