ariss Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 άρα επιστρέφω και βγαίνω από εκεί που μπήκα!!! Σωστός! Το φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis@ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 χαχαχα zefuros ετσι ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilena Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ariss "του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" δεν το ήξερα. Θα το χρησιμοποιώ, μ αρέσει. Λοιπόν αφού ανακαινίσατε το κτίριο με backup και είστε ακόμα ζωντανοί, έχω και άλλο ένα : Είμαι ιδιοκτήτης ενός pet store. Εάν βάλω από ένα καναρίνι σε κάθε κλουβί, έχω ένα περισσευούμενο πουλί, αν όμως βάλω δύο καναρίνια σε κάθε κλουβί, έχω ένα περισσευούμενο κλουβί. Πόσα καναρίνια και πόσα κλουβιά έχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Για 4 καναρίνια και 3 κλουβιά φαίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsilena Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 georg coco, σωστός και γρήγορος. Καληνύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Το παρακάτω είναι πραγματικό γεγονός (έχει δημοσιευτεί στην εγκυκλοπαίδεια του LIFE). Κατασκευάζουμε σιδερένια γέφυρα πάνω από ένα ποτάμι μεγάλου πλάτους. Η κατασκευή γίνεται με modul συγκεκριμένων διαστάσεων και ξεκινά ταυτόχρονα και από τις δύο όχθες του ποταμού. Όταν τα δύο σκέλη συναντώνται στο μέσον και πρόκειται να τοποθετηθεί το τελευταίο modul διαπιστώνεται ότι το άνοιγμα που απομένει είναι μικρότερο κατά 1 μ. Τι λύση έδωσε ο μηχανικός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Μεγάλωσε το άνοιγμα της γέφυρας κατά ένα μέτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrianna Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Με κίνδυνο να με "κράξετε" λόγο ειδικότητας τολμώ να ρωτήσω τι ακριβώς είναι τα modul... Σαν του Ρίου για παράδειγμα, κρεμαστή; ή καμία σχέση; Γιατί κάτι έχω στο μυαλό μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcgeo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Όχι δεν μεγάλωσε. Η κατασκευή αυτή έχει γίνει πριν πολλά χρόνια (δεν θυμάμαι πότε) και προφανώς η διαφορά οφείλεται σε κάποιο χονδροειδές λάθος. Ισως όμως επειδή πρόκειται για μεγάλο άνοιγμα, ένα μικρό λάθος στις διαστάσεις του modul να δημιούργησε τη διαφορά. Πάντως το δημοσίευμα δεν αναφέρει λεπτομέρειες γιατί εστιάζει στην ευφυή λύση που έδωσε ο μηχανικός andrianna Τα modul είναι τυποποιημένα τμήματα που επαναλαμβανόμενα συνθέτουν την κατασκευή, όπως π.χ. οι συνεχόμενοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrianna Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 αυτό φαντάστηκα... εγώ θα το πω (γιατί θα σκάσω!) άλλαξε την κλίση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα