sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 ειναι δυσκολο προβλημα. το google ειναι ο φιλος σας.... χαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 zefuros, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ! Υ.Γ: αλήθεια, δεν έψαξες στο google, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panthro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Μάλλον 2,9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Δεν παμε σε κατι πιο ευκολο οπως το προβλημα με την μπιλια που ειχε θεσει ενας φιλος σε αλλο θρεντ? Κατι του απαντησες, και εσυ και εγω αλλα μετα τον αφησαμε.... Προτιμω με χιλια Φυσικη απο μαθηματικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 zefuros, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ! Υ.Γ: αλήθεια, δεν έψαξες στο google, έτσι; Αμα ηταν να ψαξω, δεν θα ειχε αξια...απλά ετυχε πριν λίγο καιρό να μου στείλουν κάτι παρόμοαι προβλήματα, που ηθελε τετοια λογική. ¨ομως τωρα εχω κολλήσει και δεν μπορω να το πάω παραπέρα! EDIT: εχασα 1,5 ωρα από την ζωή μου! Και να φανταστείς πως το θεώρημα το βρηκα σε κατι σημειώσεις! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Εγώ να δεις πόσες έχασα! Και τελικά κατέληξα στο google! salpigoal, αφού του απαντήσαμε του συναδέλφου... ας ασχοληθούμε με κάτι αναπάντητο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Χμμμμ....Αης. Άρα υπολογίζουμε αθροίσματα πρώτων. 11,17,23,27,29,35,37,41,47,51,53,57, ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefuros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Επειδη πονοκεφάλιασα, και δεν θα μου κολλάει υπνος, και δεν βρηκα τπτ στο google, ας μου στείλει κάποιςο χριστανός ενα λινκ με την λύση, γιατι τα νευρα μου τσανταλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2010 Αναγκαστικά, ο ενας αριθμός ειναι ζυγός, και ο αλλος περιττός. Αρα απορρίπτω τα αθροίσμα τα 2+πρώτος Alexis Σύμφωνα με τα παραπάνω του Zefuros οι αριθμοί πρέπει να είναι το 3 και το 4 Σωστά; Μάλλον όχι επειγόντως ασπιρίνη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2010 Μετά από διάστημα βαρέθηκα να ψάχνω και το έκανε ο γούγλης για εμένα. Αλλά το βρήκα με διαφορετική εκφώνηση. Να την πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα