iaggeli Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Οταν λες μαυριλες ? δηλαδη εχει βγει το νερο στην επιφανεια και δημιουργηθηκαν μαυροι κυκλοι?
angele Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Δεν πρέπει να είναι νερό. Είναι σκούρο και νομίζω ότι πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε λάδι ή κακής ποιότητας ρευστοποιητή.
avgoust Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Στο σημείο της μαυρίλας μήπως είναι κάπως μαλακό και τρίβεται εύκολα ? Πιθανόν αυτό που λέει ο iovo. Να είναι όντως "λαδιά" , αν ο καλουπατζής είχε πήξει τον ξυλότυπο στο λάδι.
acnt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 angele βάλε μια φωτο ρε παλικάρι μου, να ξέρουμε για τί μιλάμε!!!! Μας έχει φάει η αγωνία εδώ πέρα!!!
angele Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Στέλνω φωτογραφία, αυτή περίπου είναι η εικόνα.
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 τι είναι αυτό Μπορείς να δει αν έχει βάθος?
Evan Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2008 Φαίνεται να έχει καλουπώσει με μπετοφορμ οπώτε είναι πιθανό να είναι από τα λάδια για να βγάλει το καλούπι και να το κάνει εμφανές. Αν υπάρχει η δυνατότησα σε κάποιο σημείο να το σπάσεις να δεις αν η μαυρίλα είναι και στο εσωτερικό. Αν ναι τότε μάλλον δεν πρόκειται για λαδι.
dtadkrina Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Μήπως είναι από το λάδι που έβαλε ο υπεργολάβος σκυροδέματος στα καλούπια? αν μου επιτρεπεται καθοτι δεν ειμαι μηχανικος,αλλα τεχνιτης καλουπατζης, ειναι οντως απο το λαδι. σε μια-δυο εβδομαδες μετα το ξεκαλουπωμα πρεπει να εχουν ηδη αρχισει να εξαφανιζονται οι μαυριλες.
acnt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2008 Φυσικά και σου επιτρέπουμε μάστορα! Η παρουσία σου εδώ θα μας βοηθήσει. Απ'ότι βλέπω είναι όντως λάδια. Εγώ παρατηρώ όμως και μια διαφορά στο μπετό. Στην φώτο που δείχνω παρατηρήστε πόσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η μία από την άλλη περιοχή. Αργιάνι από την πρέσσα ή νερό;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα