Ioannis K. Geronikos Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:01 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:01 πμ Καλησπέρα, Για άδεια μικρής βιοτεχνίας επεξεργασίας κρέατος, γνωρίζει κανείς τις διαδικασίες που απαιτούνται;
dib Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:04 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:04 πμ Ξεκινάς με προέγκριση απο ανάπτυξης και κτηνιατρική υπηρεσία
Ioannis K. Geronikos Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:11 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:11 πμ και μετά;
dib Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:17 πμ Δημοσιεύτηκε May 20, 2014 at 08:17 πμ ...μετά υλοποιείς τις εγκρίσεις των υπηρεσιών Κάνε μια βόλτα απο ανάπτυξης και κτηνιατρική στη περιοχή που υπάγεται το έργο (οικόπεδο-κτήριο) και θα σε πληροφορήσουν
naper26 Δημοσιεύτηκε July 20, 2014 at 01:55 μμ Δημοσιεύτηκε July 20, 2014 at 01:55 μμ Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος συνάδερφος για βιοτεχνία επεξεργασίας αλιπάστων και αλιευμάτων ποιοι είναι οι υποχρεωτικοί χώροι που πρέπει να έχει?Εκτός από αποδυτήρια, ντουζ, WC κ.λ.π. με ενδιαφέρει το ελάχιστο εμβαδόν που πρέπει να έχει ο χώρος που προορίζεται για πλύση, καθαρισμό, αποντέρωση κ.λ.π., καθώς και πως μπορεί να διαχωριστεί από την υπόλοιπη μονάδα. Αν υπάρχει κάπου η νομοθεσία ή κάποια ΚΥΑ, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα