Ioannis K. Geronikos Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Καλησπέρα, Για άδεια μικρής βιοτεχνίας επεξεργασίας κρέατος, γνωρίζει κανείς τις διαδικασίες που απαιτούνται;
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Ξεκινάς με προέγκριση απο ανάπτυξης και κτηνιατρική υπηρεσία
dib Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 ...μετά υλοποιείς τις εγκρίσεις των υπηρεσιών Κάνε μια βόλτα απο ανάπτυξης και κτηνιατρική στη περιοχή που υπάγεται το έργο (οικόπεδο-κτήριο) και θα σε πληροφορήσουν
naper26 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος συνάδερφος για βιοτεχνία επεξεργασίας αλιπάστων και αλιευμάτων ποιοι είναι οι υποχρεωτικοί χώροι που πρέπει να έχει?Εκτός από αποδυτήρια, ντουζ, WC κ.λ.π. με ενδιαφέρει το ελάχιστο εμβαδόν που πρέπει να έχει ο χώρος που προορίζεται για πλύση, καθαρισμό, αποντέρωση κ.λ.π., καθώς και πως μπορεί να διαχωριστεί από την υπόλοιπη μονάδα. Αν υπάρχει κάπου η νομοθεσία ή κάποια ΚΥΑ, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα