st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 ρε παιδιά επειδή είναι πολλες οι απόψεις και αντικρουόμενες για στέγη επι πλακός χρειάζεται στατική μελέτη να κατατεθεί στην πολεοδομία; (η περίπτωση μου είναι αναθεώρηση σε ισογειο με πλάκι οροφής όπου αλλάζουν αρχιτεκτονικά καποια σπασιματα της περιμέτρου και η στέγη από διριχτη γίνεται τετραριχτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Η γνωμη μου ειναι, επειδη δεν ανηκει στον φεροντα οργανισμο του κτιριου ,δεν απαιτειται.Εκτος αν ειναι κατοικησιμη η περιοχη κατω απο τη στεγη (σοφιτα π.χ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 (edited) όχι δεν υπάρχει σοφίτα η πολεοδομία ο ενας λεει ναι και ο αλλος λεει όχι καποιος νόμος υπάρχει??? Edited Μάιος 21 , 2014 by st2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
μεταλλατζης Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Για το αν υπάρχει κάποιος νόμος δε γνωρίζω. Πάντως είτε είναι για σοφίτα είτε όχι θα σου συνιστούσα να κάνεις έναν υπολογισμό και διαμόρφωση της στέγης για να είσαι καλυμμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 βασικά ναιένας υπολογισμός θα γίνειαλλά το θέμα είναι κυρίως στην αποφυγή ελέγχων και να ξεμπερδευω απο πολεοδομία για ταχύτητα γιατι δεν πειράζω τίποτα άλλο απο στατικά για αυτό και ψάχνω μια επίσημη αναφορα για να μπορώ να τους την δείξωαν έχει κανείς κάτι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KF Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Δεν υπαρχει επισημο κειμενο αφου οι στατικοι υπολογισμοι αναφερονται μονο σε φεροντα στοιχεια. (π.χ με την ιδια λογικη δεν απαιτουνται οι υπολογισμοι των τοιχων πληρωσης κ.λ.π). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEK Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Αφού θα κάνεις που θα κάνεις μελέτη για να την κατασκευάσεις, κατάθεσέ την κιόλας. Πρόσφατα αυτό έκανα κι εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
df24 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Για στέγη επι πλακός δεν απαιτείται μελέτη στατικών στεγης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Δεν ξερω τι απαιτειται αλλα εγω προσωπικα εχω καταθεσει. Δεν υπαρχει επισημο κειμενο αφου οι στατικοι υπολογισμοι αναφερονται μονο σε φεροντα στοιχεια. Τα μελη της στεγης δεν ειναι φεροντα? Κεραμιδια, χιονι, ανεμος, σεισμος. Μια χαρα φεροντα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Πρόκειται για προσθήκη και επομένως θα πας κατά το παράρτημα Ε του Α.Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα