p_skandalis Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 Θα ήθελα βοήθεια από τους συναδέλφους του Forum. Έχω τα δύο συνημμένα σχέδια τα οποία δε μπορώ να τα ανοίξω γιατί έχω autocad 2008 μήπως είναι εύκολο να μου τα κάνει save as κάποιος που έχει ποιο νέα έκδοση. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! KATOPSI_NEA.dwg TOMES_NEO.dwg Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 Στα σχέδια σου είναι ενσωματωμένες κάποιες εικόνες τις οποίες δεν έχει επισυνάψει... Τα έσωσα σε φορμά autocad 2007 ελπίζω να μπορείς να τις ανοίξεις πλέον. Οι εικόνες λείπουν, λογικά αν σώσεις τα αρχεία στο ίδιο σημείο με τα αρχικά θα φορτώσει και τις εικόνες κανονικά. KATOPSI_NEA-2k7.dwg TOMES_NEO-2k7.dwg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_skandalis Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και κυρίως για τη γρήγορη απάντηση. Εάν σου είναι εύκολο, συμπλήρωσε και την ειδικότητά σου στο προφίλ σου yian Edited Μάιος 24 , 2014 by yian Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Εναλλακτικά, με το AutoCAD TrueView που διατίθεται ελεύθερα από το site της AutoDesk, μπορείς να σώζεις σχέδια σε παλαιότερες εκδόσεις για να τα ανοίγεις. Καλημέρα! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα