Popular Post andkour Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Στο παρακάτω αρχείο zip θα βρείτε ενα πρόγραμμα(σε visual basic) το οποίο εκτελεί μερικούς πολύ χρήσιμους υπολογισμούς απαραίτητους στην έκδοση ΠΕΑ.Μερικοί από αυτούς είναι :α)Υπολογισμός σκιάσεων(όλα τα είδη για όλους τους προσανατολισμούς).β)Υπολογισμός Uκουφωμάτων(αναλυτικά για οποιοδήποτε ποσοστό πλαισίου και οχι μόνο για τα προκαθορισμένα της ΤΟΤΕΕ-1).γ)Υπολογισμός απαιτησης ΖΝΧ.δ)Υπολογισμός ελάχιστης εγκατεστημένης ισχύος φωτισμού σύμφωνα με την ΤΟΤΕΕ-1.Σε επόμενες εκδόσεις θα προστεθούν και αλλες κατηγορίες υπολογισμών. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παλαιότερα το είχα αναρτήσει και στην σχετική κατηγορία downloads του φόρουμ αλλά μετά απο μια ενημέρωση που έκανα χάθηκε απο την σχετική λίστα. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο στους συναδέλφους. VB PEA1-42a.zip 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Συνάδελφε σ' ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Πολύ καλός + Εύγε συνάδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenick Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Μπράβο συνάδελφε και ευχαριστούμε.. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
epameinondas Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Thanx m8! Το μόνο που μένει είναι να βρούμε και κανένα ΠΕΑ-πελάτη...Μπράβο σου όπως και να χει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkour Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Ευχαριστω τους συναδελφους για τα σχολια τους.Στους πινακες excel που περιεχονται στο αρχειο zip μπορειτε να μεταφερετε τα αποτελεσματα του προγραμματος για κατηγοριοποιηση και αποθηκευση. Τα αρχεια excel δεν χρησιμοποιουνται στην εγκατασταση του προγραμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkour Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Πρόσφατα δημιούργησα και μια σελίδα στο facebook οπου παρουσιάζω τα προγράμματα μου.Όποιος συνάδελφος μπορεί και θέλει ας ρίξει μια ματια. http://www.facebook.com/freelogismiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
natalia87 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Μπορώ να ρωτήσω κάτι; (Δεν είμαι μηχανικός). Στο ΠΕΑ, στο έτος κατασκευής αναγράφεται το έτος έκδοσης της οικοδομικής άδειας ή το έτος ολοκλήρωσης του έργου; Σας ρωτάω επειδή έχω ρωτήσει πολλούς μηχανικούς, ο καθένας μου απαντάει ό,τι θέλει....στο Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον που έδωσα όλα τα δικαιολογητικά έχουν την οικοδομική άδεια του σπιτιού μου που γράφει 1997 αλλά η μηχανικός μου έχει γράψει στο ΠΕΑ ως έτος κατασκευής το έτος ολοκλήρωσης του έργου δηλαδή 1999. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα που οι δύο ημερομηνίες δε συμπίπτουν με την τελική έγκριση από το Υπουργείο;;; Ευχαριστώ για την όποια απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Αν εγραφε 1996 ισως και να υπηρχε προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Οι οδηγίες για την συμπλήρωση αυτού του πεδίου αναφέρουν το έτος ολοκλήρωσης του έργου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα