spapako Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Έχω κόψει ΑΠΥ επί πιστώσει για το 2013 και έχω πληρώσει κανονικά το ΦΠΑ και έχω καταχωρήσει το παρασταστικό στα έσοδα μου για το 2013. Η πληρωμή έγινε πριν λίγο καιρό, δηλ εντός 2014. Πρέπει να κόψω κάποια απόδειξη εξόφλησης? Υπάρχει κάποιο θέμα με το ΦΠΑ και τα έσοδα που έχουν δηλωθεί για το 2013, ενώ η πληρωμή έχει γίνει το 2014? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 αποσο γνωριζω την εφορια δεν την ενδιαφερει η εισπραξη. Κοινως η αποδειξη εισπραξης δεν αποτελει φορολογικ οστοιχειο. Τι θεμα να υπαρχει? Που να δεις καποιοι που πληρωνονται χρονια μετα ή και καθολου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Αφού πληρώθηκες… καλά είσαι! Πέρα από την πλάκα, να κόψεις απόδειξη είσπραξης και είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 . Κοινως η αποδειξη εισπραξης δεν αποτελει φορολογικ οστοιχειο. Η απόδειξη είσπραξης αποτελεί και φορολογικό στοιχείο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Σωτηρη, σε καθε συναλλαγη υποχρεουμαστε να κοβουμε Αποδειξη Εισπραξης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 (edited) Οχι. Edited Ιούνιος 9 , 2014 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Πότε υπαρχει τετοια υποχρεωση? Ή δεν οριζεται κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spapako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2014 Θεωρώ πως απόδειξη είσπραξης πρέπει να "κοπεί" σε επί πίστωση στοιχεια. Αλλά τπ βάζουμε στα βιβλία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Θεωρώ πως απόδειξη είσπραξης πρέπει να "κοπεί" σε επί πίστωση στοιχεια. Αλλά τπ βάζουμε στα βιβλία; Στα απολογραφικά δεν την καταχωρουμε (επι του παρόντος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα