sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 (edited) Στην περίπτωση που παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες ή πουλήσουμε κάποια προϊόντα σε κάποια εταιρεία, θα κόψουμε το τιμολόγιο προς την εταιρεία και η εταιρεία θα καταθέσει την αμοιβή στον τραπεζικό λογαριασμό όψεως που έχουμε. Αν η εταιρεία στείλει έναν υπάλληλο να κάνει την κατάθεση, μπορεί ο υπάλληλος να δώσει τα στοιχεία του (θα φαίνεται ως καταθέτης) ή πρέπει υποχρεωτικά να φαίνεται η εταιρεία σαν καταθέτης; Edited Μάιος 27 , 2014 by sdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Τι προσπαθείτε να βγάλετε με αυτό ? Εφόσον σας πληρωνει η εταιρεία αυτή θα φαίνεται και ως καταθέτης . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Έπεσε στην αντίληψή μου περίπτωση που ο υπάλληλος στην τράπεζα έβαλε τα στοιχεία του υπαλλήλου στην κατάθεση. Ίσως δεν ήξερε, ίσως ο υπάλληλος να ξέχασε να να δώσει το όνομα της εταιρείας. Δεν έτυχε σε εμένα αλλά το ψάχνω αν μου τύχει να είμαι προετοιμασμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα