Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δείτε μήπως το αντίγραφο της άδειας που έχει η πολεοδομία διαφέρει ως προς την θεώρηση και μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα που ελέγχει τις βεβαιώσεις που εκδίδουμε για τα παρακάτω βήματα. 

Προσωπικά δεν δίνω βεβαιώσεις σύνδεσης σε ακίνητα που δεν έχουν ξεκάθαρη θεώρηση στην άδεια πλην των εντελώς αυθαίρετων κτισμάτων εφόσον πληρούν όλες τις προύποθέσεις.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 121
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα,

έχω ακίνητο που κατασκευάστηκε με άδεια του '85 και αγοράστηκε ως ημιτελές καθότι εκκρεμούν εργασίες κουφωμάτων, δαπέδων κτλ..Η άδεια δεν έχει θεωρηθεί ούτε για εργοταξιακό ρεύμα και ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να πάρει ρεύμα. Κατά την αγοραπωλησία έγινε και τακτοποίηση μιας αυθαίρετης κατασκευής-απόληξης κλιμακοστασίου στο δώμα. Η αμοιβή του επιβλέποντα έχει πληρωθεί και υπάρχει και η σχετική ΑΠΥ και ο παλιός επιβλέπων έχει συνταξιοδοτηθεί. Θέλω να θεωρήσω την άδεια για εργοταξιακό ρεύμα έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες. Η ΥΔΟΜ μου είπε πως πρέπει να γίνει αναθεώρηση για αλλαγή ιδιοκτήτη ώστε η παροχή να είναι στο όνομα του αγοραστή και αναθεώρηση για αλλαγή επιβλέποντα. Το θέμα είναι πως για την αλλαγή επιβλέποντα μου ζητάει τεχνική έκθεση του παλαιού επιβλέποντα και ΥΔ παραίτησης ή πόρισμα ΕΔ. Μπορώ να τα παρακάμψω αυτά με κάποιο τρόπο δεδομένου ότι έχει πληρωθεί ο επιβλέπων και έχω τα αποδεικτικά κατάθεσης της αμοιβής και ΑΠΥ; Επίσης θεωρείτε πως είναι απαραίτητο να γίνει και αλλαγή επιβλέποντα για τη θεώρηση της άδειας; Αν γίνει μόνο αλλαγή ιδιοκτήτη δεν μπορεί να θεωρηθεί η άδεια και εγώ μετά να βγάλω τη βεβαίωση σύνδεσης στα ΔΚΩ; Και κάτι τελευταίο επειδή υπάρχει και η τακτοποίηση θα πρέπει να ανεβούν και τα σχέδια της τακτοποίησης στο σύστημα για την αναθεώρηση; Έχω μπερδευτεί και όποια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη..ευχαριστώ!

Edited by Artemiscv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.