spyrosemp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Γεια σας, έχω τα μετρούμενα μεγέθη(raw data) απο εναν γεωδαιτικό σταθμό και θέλω να τα μετατρέψω σε συντεταγμένες Χ,Υ,Ζ. Δηλαδή έχω δεδομένα οριζόντια γωνία, κατακόρυφη γωνία και κεκλιμένη απόσταση. Επίσης έχω τα σφάλματα των γωνιών και της απόστασης που δίνονται απο τον κατασκευαστή. Θέλω να προκύψουν οι συντεταγμένες και προφανώς το σφάλμα υπολογισμού τους. Υπάρχει καποια έτοιμη εφαρμογή που κάνει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
george08 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2014 Υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να αγοράσεις και λύνουν οδεύσεις, δίκτυα κλπ. Με αναζήτηση στο internet θα βρεις και ελληνικά προγράμματα, τα οποία συνήθως εκτός από επιλύσεις κάνουν και διάφορα άλλα. Αν δεν θέλεις να αγοράσεις, με το excell όπως στη σχολή.
dimamp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Συμβουλή: Φτιάξε μόνο σου τα προγράμματα...
JOHNYMAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2014 Εχω την εντυπωση και ας με διαψευσει καποιος συναδελφος οτι στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει κανενα προγραμμα που να διαβαζει raw data ( βλεπε verm-ggcad, ggtop..). Οποτε θα αγορασεις καπιο ξένο αναγκαστικά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα