Arche Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 (edited) Τελικά ο Ε.Δ. έστειλε χθες το βράδυ ορθή επανάληψη του πορίσματος του, το οποιο είναι θετικό με μοναδική παρατήρηση Μάλλον διαβάζει michanikos gr :-) :-) Edited Ιούνιος 6 , 2014 by Arche 1
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Αυτή η άτιμη ¨δόση¨ εξουσίας-δύναμης πολλές φορές "τυφλώνει" και δε σε αφήνει να ερμηνεύσεις ούτε τις πιο απλές και ξεκάθαρες διατάξεις.Μάλλον ήθελε να γίνει Θεοχάρης στη θέση του Θεοχάρη. 2
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Τελικά ο Ε.Δ. έστειλε χθες το βράδυ ορθή επανάληψη του πορίσματος του, το οποιο είναι θετικό με μοναδική παρατήρηση "δεν έχει υλοποιηθεί η περίφραξη του γηπέδου"!! η' προσπάθησε να με εκβιάσει και εγώ δεν το κατάλαβα ή μελέτησε τις παρατηρήσεις του και συνηδητοποίησε τη βλακεία του. Πάντως σήμερα ριχνω μπετά!! Σας ευχαριστώ όλους!! Μάλλον διαβάζει michanikos gr :-) :-) Συμφωνώ με τον Arche, μάλλον διαβάζει το forum..! Καλή συνέχεια!
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2014 Φαεθον και ΚΑΝΑ. Για να το αναφερω, σημαινει οτι εχει γινει απο ΥΔΟΜ. Δεν ειναι επιστημονικη φαντασια. terry, με τα παλιά ή τα νέα πορίσματα; Αν είναι με τα νέα και ο ΕΔ έδωσε (α) αλλά η ΥΔ έκανε διακοπή, τότε ΣΥΠΟΘΑ όπως πολύ σωστά λες......
ethan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 δεν είναι σωστό γιατι δεν είναι παράλληλο στο δρόμο (απέχει 30 μ. απο δρόμο) υπάρχει κατι στην εκτός σχεδίου που το αναφέρει? Εμένα μου κάνει εντύπωση 1)που η οικοδομή τοποθετήθηκε 30μ από αγροτικό δρόμο,(συνήθως αυτή η απόσταση αφήνεται όταν έχεις πρόσωπο σε άλλου είδους χαρακτηρισμένη οδό) εκτός αν έγινε για λόγους της αρχιτεκτονικής μελέτης 2) έγραψε παρατήρηση ότι δεν υπάρχει ο άξονας του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ(που είναι άκυρο φυσικά) στο τοπογραφικό..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα