dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 (edited) ειχε απολυτο δικηο ο dsworks οταν μας παρεπεμπε σε αυτο... https://www.google.com/maps/@38.2749497,23.8102717,7z υγ ολα θα ειναι πλεον... μια εκτυπωση...μια αιτηση στο ΣΥΠΟΘΑ... Μεταφέρθηκε εδώ. yian Edited Ιούνιος 17 , 2014 by yian
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Εμένα πάντως μου ήρθε κουτί η εφαρμογή Κάνω μια αντικατάσταση στέγης σε και ο ιδιοκτήτης δεν είχε φωτογραφίες της υπό αντικατάσταση στέγης Επομένως τον πρόλαβα και δεν χρειάζεται να μου τις στείλει
lou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Eμένα μου φαίνεται οτι θα κλείσουν πολλά σπίτια... :mrgreen:
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Ε δεν είμαστε καλά !!!!!!!!! Μόλις αναγνώρισα την γειτόνισσά μου όταν έφευγε από την πολυκατοικία: <<Αυτή είναι η τάδε>> λέω στη γυναίκα μου. <<Από πίσω την δείχνει και την γνώρισες;>> Οντως. Θα κλείσουν σπίτια.......
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Έχει πλάκα να βλέπεις γνώριμα μέρη και φάτσες....
lou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Πέρα απ' την πλάκα είδα οτι υπάρχουν και φωτογραφίες με ημ/νια Ιούνιος 2011 (δηλαδή λίγο πριν την ''κόκκινη γραμμή'')... Αυτες άραγε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν απόδειξη παλαιότητας όπως το google earth?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 ε εντάξει δεν υπάρχουν και παντού φωτογραφίες κυρίως σε αστικές περιοχές έχουμε και μόνο στην όψη Ε αυτοί που είναι σε πόλεις μάλλον ένα " κλάμα" θα το ρίξουν αν έχουν αυθαίρετο και δεν το ρυθμίσουν Δεν θα υπάρχει πλέον η δικαιολογία από τις ΥΔ ότι δεν έχουν λεφτά ή αυτοκίνητο για αυτοψία Επομένως Γκούκλης , η χαρά του καταδότη Εμπρός λοιπόν την κουκούλα και επί του έργου οι κατά την επικράτεια Αρτέμηδες Μάτση
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Ε καλα δεν θα πήγαν και στην Κατω Ραχούλα... υγ. αλήθεια πού είναι η αυτή;
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2014 Εκτός το ότι έχουν πάει ήδη και στην κάτω ραχούλα ... Παραλίγο να δώ λεκκέ στο πουκάμισο του πεθερού μου στο χωριό ... σε χρόνο Σεπτεμβρίου του 2011 ...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα