ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 και όσο θυμαμαι την phpbb σχεδόν 10 χρόνια πριν ...
Engineer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 @astrah Ναι παραμένουμε σε datacenter στην Ολλανδία στο Αμστερνταμ. @ZaXoYs Πωπω, τον άλλο μήνα κλείνουμε 9 χρόνια!!!
Engineer Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Το νου σας σε καμία ώρα ξεκινάμε! Θα κλείσουμε για το τελευταίο backup και μετά θα ανοίξουμε από το νέο server. Αν πιάσει το κόλπο που ετοίμασε ο "μάστοράς" μας πριν το πρωί θα είμαστε πάλι online.
κλεοβουλος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Εύγε! Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 αμα το γκαντεμιάσεις εσυ τότε θα δεις πόνο λέμε.... LoL
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 (edited) τον thodoris1982 μη ξεχασετε πισω και ειδικα μη ξεχασετε πισω αριστερο αλλιως..... dpap εδιτδιδονι εσυ κοιτα τι κουμπια πατας και ασε με εμενα :P Edited Ιούνιος 8 , 2014 by OTTO_engine
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 κάνε εναν γύρο εσυ μη χαλάσει η σούπα.... γιατι αμά χαλάσει ολα τα κουμπιά θα τα κάνω τεστ στο προφίλ σου για να μη κάνω σε αλλους σφάλματα.... (σε λίγο μας μπακάρουν λέμε... και μετά στη φεράρι..... )
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Eίμαστε στη ferrari ή μου φαίνεται? ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! ΕΥΓΕ σε όλους τους συντελεστές.
εμκ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2014 Τα email λογικά δε λειτουργούν. Προσπαθώ να κάνω validate και δε μου έρχεται τίποτε
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα