Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2014 με την ευκαιρία αυτή ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δαπανώντας τμήμα του ελεύθερου χρόνου τους συμβάλλουν στη λειτουργία ενός φόρουμ υψηλού επιπέδου και ενός πολύ χρήσιμου εργαλείου στα χέρια του Μηχανικού που ξέρει πως να το χρησιμοποιήσει 2
dsworks Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Υποθέτω ότι όλοι οι admin έχετε περάσει ένα ωραίαίαίο διήμερο, τι να σας λέμε και εμείς. Όπως και να 'χει, συγχαρητήρια για την καλή δουλειά, εμένα τουλάχιστον μου «στοίχιζε» να προσπαθώ να μπω στο forum και να μην μπορώ. Εθισμός μάλλον...
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 αντε ρε παιδιά καλορίζικοι. Μάς λείψατε!
kan62 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Σιδεροκέφαλο ... Μπράβο σε όλους !
imhotep Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 καλορίζικο κι από μένα όλοι στην τσίτα.. έχει βουλιάξει και το mail @yahoo.com από χτες, έλεγα αύριο friday the 13th να κόψω και το autocad και να γυρίσω στους γραμμοσύρτες
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Μπραβο σε ολους για τη δουλεια τους! Καλοριζικο!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Λέω και εγώ μας πιάσανε... Καλορίζικο, μου φαίνεται ψιλοσφαίρα το θέμα....Η είναι το ψυχολογικό της αναβάθμισης?
savas76 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 άλλη μια τετοια αναβαθμιση και το κλεισαμε το φορουμ...... ενταξει πλακα κανω....
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2014 άξιζε η αναμονή , σαφώς βελτιωμένες ταχύτητες Ένα μπράβο σε όσους εργάστηκαν για αυτό και καλή συνέχεια με περισσότερες επιτυχίες στο φόρουμ μας
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα