Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχεδιασμός θερμοκηπίου στο Autocad


Recommended Posts

προβλημα!!.bmpΦτιαχνω ενα μικρο θερμοκηπιο 5,2Χ9,6 μετρα με αποσταση μεταξυ των τοξων 1,6 μετρα. Σκεφτηκα να τα συνδεσω μεταξυ τους με ελαφρως ''τεθλασμενους'' σωληνες ωστε να ακουμπα το ναυλον στην οροφη του ανα 80 εκατοστα αντι για 160.. Κανω ενα σχεδιο στο Autocad ωστε να δω τ μοιρες στα τσακισματα να μην παιδευομαι και χαλαω σωληνες και ξαφνικα πελαγωσα! Δειτε το σχεδιο και πειτε μου τι δεν καταλαβαινω η τι σκεφτομαι λαθος. 

προβλημα!!.bmp

Link to comment
Share on other sites

Οι μικροι κυκλοι ειναι οι σωληνες των τοξων (σε τομη) και εχουν αποσταση μεταξυ τους 160 εκατοστα, πως γινεται ο ''τεθλασμενος'' σωληνας να ειναι 80 και 80 εκατοστα?? Το τετραγωνο του 8.3 εκατοστα εξαφανιστηκε? Σκεφτομαι κατι λαθος? 

Link to comment
Share on other sites

Arche Σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον, βρηκα τι εφταιγε (σιγα μην εφταιγε το προγραμμα.. εγω εκα κοτσανα). 

Ενωσα με εφαπτομενες γραμμες στα κυκλακια (κυκλακια ειναι οι σωληνες των τοξων, σαν τομη πχ) και με οφσετ εκανα το παχος τους προς την μια πλευρα (προς τα κατω), στην συνεχεια πηρα διαστασεις απο την πρωτη πλευρα που σχεδιασα (την επανω).. Δηλαδη, επρεπε να σχεδιασω απο κεντρο σε κεντρο και να κανω οφσετ πανω-κατω με την ακτινα τ κυκλων η αλλιως (αφου ξεκινησα ετσι) να παρω μια διασταση απο πανω και μια απο κατω. Τελως παντων ολα καλα, αλλα χθες πελαγωσα τελειως. Σημερα καταλαβα τι συμβαινει, στα δεκα μετρα χρειαζομαι περιπου επτα εκατοστα μεγαλυτερο σωληνα (μοιρασμενη αναλογικα την διαφορα φυσικα αλλα Θαλη). Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον. 

Edited by Στελιος1
Link to comment
Share on other sites

attachicon.gifπροβλημα!!.bmpΦτιαχνω ενα μικρο θερμοκηπιο 5,2Χ9,6 μετρα με αποσταση μεταξυ των τοξων 1,6 μετρα. Σκεφτηκα να τα συνδεσω μεταξυ τους με ελαφρως ''τεθλασμενους'' σωληνες ωστε να ακουμπα το ναυλον στην οροφη του ανα 80 εκατοστα αντι για 160.. Κανω ενα σχεδιο στο Autocad ωστε να δω τ μοιρες στα τσακισματα να μην παιδευομαι και χαλαω σωληνες και ξαφνικα πελαγωσα! Δειτε το σχεδιο και πειτε μου τι δεν καταλαβαινω η τι σκεφτομαι λαθος. 

 

Άλλαξα τον τίτλο. Το "Μηχανικοί βοήθεια" δεν βοηθάει πουθενά...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.