mpaspire Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, και εγω ειμαι της αποψης για δαπεδο αλλα φοβαμαι τον υδραυλικο για τυχον ζημια που θα προκαλεσει χωρις να το αντιληφθω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2014 και εάν η μεζονέτα έχει ενδοδαπέδια????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 πρεπει να σκαψει το δαπεδο και να σωληνωσει κατω απο το φελιζολ τιs ενδοδαπεδιαs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, και εγω ειμαι της αποψης για δαπεδο αλλα φοβαμαι τον υδραυλικο για τυχον ζημια που θα προκαλεσει χωρις να το αντιληφθω! Μα πρώτα πρέπει να δουλέψει ο υδραυλικός και μετά ο ηλεκτρολόγος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα