Μετάβαση στο περιεχόμενο

διαγραφη απο τσμεδε


zveron

Recommended Posts

Όπως υπέδειξε ο συνάδελφος υπάρχει θέμα με 1200+ ερωτοαπαντήσεις και εκτενή συζήτηση γι' αυτό!

Το θέμα αυτό κλειδώνεται.  

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα! θα ηθελα να με ενημερωσετε για την διαγραφη απο το τσμεδε. απ οτι πληροφορηθηκα πλεον γινεται. εγω πληρωνω εδω και τεσσερα χρονια. φυσικα δεν εχω δουλεια κ ειναι αδυνατον να συνεχιστει ολο αυτο. απο παντου δανεικα. δεν χρωσταω βεβαια( ας ειναι καλα οι γονεις). τι επιπτωσεις εχει η διαγραφη μου? αν θελησω καποια στιγμη θα μπορεσω να ξαναμπω? να ξαναδωσω για αδεια η ισχυει η παλια? και η διαδικασια θα ειναι η ιδια? γενικα περαν του οτι κερδιζω οικονομικα αν σταματησω τι χανω απαγγελματικα? ( ισχυς πτυχιου κτλ)  βοηθηστε με θελω να απαλλαγω απο τις εισφορες το συντομοτερο!!!

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφε, αν διαγραφεις χανεις την  αδεια ασκησης επαγγελαμτος αφου αναγκαστικα εκτος απο ΤΣΜΕΔΕ διαγραφεσε και απο ΤΕΕ.

 

Μεχρι σημερα δεν εχει συμβει καποιος που διαγραφηκε να ξαναεγγραφει. Χωρις βεβαια να αποκλειεται να συμβει στο μελλον αλλα κανεις δεν μπορει να το εγγυηθει.

Edited by TolisDim
Link to comment
Share on other sites

Πρώτον υπάρχει ολόκληρο θέμα εδώ.... http://www.michanikos.gr/topic/5590-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%A4%CE%95%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/

 

Μην ξεκινάμε άλλο....

 

Δεύτερον ψάξε βρες καμιά δουλειά και άσε το μηχανηλίκι, γιατί 4 χρόνια να σου πληρώνουν οι γονείς και οι δικοί σου τις εισφορές και εσύ να είσαι άνεργος...είναι ανεπίτρεπτο...μην πω απαράδεκτο

Εκτός αν είσαι πλούσιος και έχεις τους γονείς να σε πληρώνουν μια ζωή..

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.