Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 .....αλλά πείτε κάτι και για εμάς τους παντρεμένους... Ατύχησες (Λένιν, «Τι να κάνουμε, ένα βήμα μπρος δυο πίσω», σελ. 123)
romeos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Εδώ δε μπορούμε να βρούμε φτωχές γκόμενες...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Λογικό ρε φίλε οι φτωχές θέλουν πλούσιους.....Τι να κάνουν? Καφεδάκι στην πλατεία και πεζό 2?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 (edited) εγώ ακούω τις συμβουλές του Μάρκου , αν εξαιρέσουμε τα περί μαστούρας Τι να τα κάνω τα λεφτά Αυτήν την στιγμή που είμαι στην χειρότερη από τότε που εργάζομαι σαν μηχανικός , οικονομική κατάσταση , διαπίστωσα ότι διανύω τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωή μου Επομένως έλλειψη χρήματος + πολύ αγάπη οικογενειακή + εργασία + ποιότητα ζωής + ΕΡΩΤΑΣ = ευτυχία Edited Ιούνιος 21 , 2014 by GEORGE MICHEAL
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Είναι το καλοκαίρι και η θάλασσα Γιώργο .
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Πολλά λεφτά βγάζεις στις παρακάτω περιπτώσεις. Νόμιμες ή ηθικές περιπτώσεις: 1. Το ρίσκο της δουλειάς που ανέλαβες έπιασε και απέδωσε πολλά λεφτά μετά από Χ χρονικό διάστημα. 2. Κληρονομιά περιουσίας από ένα ή περισσότερα άτομα. 3. Τύχη αν κέρδισες σε κανένα τζόκερ, λαχείο κτλ. Παράνομες, ανήθικες περιπτώσεις. 3. Κλοπή ή ληστεία. 4. Κοροϊδία, απάτες. 5. Λαμογιές και φοροδιαφυγή. 6. Επαγγέλματα χαρακτηριζόμενα από πολλούς ως "ανήθικα" και ο νοών νοείτω. Η συντριπτική πλιεοψηφία κερδίζει από τα 2, 3, 4, 5, 6. Η ισχνή μειοψηφία από το 1. Όλοι οι υπόλοιποι απλά θα έχουν έναν μισθό για την συντήρησή τους και την πληρωμή φόρων και χαρατσιών.
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αθηνας και σοφοκλεουςκαθε μερα αραζεμε το ματι τ αετισιοτα κοροιδα εψαχνεκι οταν εβλεπε το θυμαεβγαζε τρια χαρτιαπονταρε ο αβανταδοροςκαι ο μαγκας εχανε------------------------------------Εδω παπας εκει παπαςπου ειναι μαγκες ο παπαςεπεφτε στη λουμπα ο βλαχοςκι εβγαζε το μπεζαχταεπαιρνε την πρωτη γυραμα σε λιγο ειχε φυρακι οταν ακουγοταν συρμααααααααααεφευγαν στα μουλωχτα----------------------------------Μα την πατησε μια μεραμ ενα βλαχο μποιληκαι η τελευταια χηναεγινε απιαστο πουλιεμεινε ταπι ο μαγκαςρεστος σαν κοντρα πλακετου τα πηρανε τα φραγγαπως θα παη στον τεκε--------------------------------Σαν ακουστηκε το συρμααααααααααπομεινε ασαλευτοςτου περασανε βραχιολια σταυρωτηδες με στολητωρα ρεστος και μπατιρηςμ αλλους καμμια δεκαριαψαχνει μια γωνια ν αραξημεσα στο στενο κελι-------------------------------------Κι η σκορδοπιστη δεν ηρθεστο κελι για να τον δεινα του φερει να φουμαρεικαι χαρμανης και ταπιαθηνας και σοφοκλεουςδεν ξαναπηγαινω πιαμη βαρας κυρ αστυνομετο καμτσικι ειναι φωτια
mikepaltri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Ένας τρόπος να κάνεις πολλά λεφτά είναι να έχεις πάαααρα πολλά λεφτά και να αρχίσεις να ξοδεύεις....
ileve Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 εγώ ακούω τις συμβουλές του Μάρκου , αν εξαιρέσουμε τα περί μαστούρας Τι να τα κάνω τα λεφτά Αυτήν την στιγμή που είμαι στην χειρότερη από τότε που εργάζομαι σαν μηχανικός , οικονομική κατάσταση , διαπίστωσα ότι διανύω τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωή μου Επομένως έλλειψη χρήματος + πολύ αγάπη οικογενειακή + εργασία + ποιότητα ζωής + ΕΡΩΤΑΣ = ευτυχία Έλλειψη χρήματος και ποιότητα ζωής συνδυάζονται? Εάν εννοείς έλλειψη χρήματος, αλλά όχι σε σημείο να μην μπορούν να καλυφθούν οι βασικές βιοτικές ανάγκες, τότε ναι.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα