Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βελτίστη Αντιμετώπιση Συνδυαστικών Αυθαιρεσιών


Antiermitianos

Recommended Posts

Καλησπέρα Συνάδελφοι,
 
σε μικρό χώρο που επίκειται η εγκατάσταση Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος υπάρχουν οι κάτωθι αποκλίσεις από την πολεοδομική κατάσταση:
 
- Αλλαγή Όψεων και συγκεκριμένα η θύρα της Προσόψεως βρίσκεται σε εντελώς άλλη θέση και το υπόλοιπο τμήμα είναι υαλωτό με κάνναβο αρκετά καταμερισμένο ενώ στην άδεια φαίνεται θύρα με φεγγίτη και όλο το υπόλοιπο σταθερό. Επίσης αλλαγή πλαϊνής όψεως με διαφορετικής τυπολογίας κούφωμα σε σχέση με αυτό της αδείας. Εξωτερικά και των δύο όψεων έχει πραγματοποιηθεί σιδηροκατασκευή η οποία δεν εμφαίνεται στις όψεις της αδείας
 
- Εσωτερική διαρρύθμιση με διαχωρισμό με γυψοσανίδα κυρίως χώρου και χώρου αποθηκεύσεως

- Στο χώρο αποθηκεύσεως υπάρχει αποχωρητήριο η πόρτα του οποίου βρίσκεται σε άλλη θέση από αυτήν των σχεδίων. Κατά τα άλλα είναι ίδιο το αποχωρητήριο
 
- Στο χώρο αποθηκεύσεως έχει κατασκευασθεί και μικρό τμήμα το οποίο θα χρησιμεύει ως αποδυτήρια με ιματιοθήκες (απαιτείται από την Υ.Δ. 96967)
 
Ποιός είναι ο βέλτιστος τρόπος αντιμετωπίσεως δεδομένου ότι:
 
- Οι εσωτερικές διαρρυθμίσεις θεωρητικά δύναται  να αντιμετωπισθούν ως επικείμενες αλλαγές σύμφωνα με την περίπτωση υπ' αριθμ. 19 της Υ.Α. Οικ. 55174 (Ε.Ε.Μ.Κ.)

- Σε κάθε περίπτωση από αεροφωτογραφίες δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί το πότε αλλάχθηκαν οι όψεις οπότε θα ρυθμίζονται με Ν. 4178

Βέλτιστο τρόπο θεωρώ εκείνον που επιλύει τη σύνθετη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη σύνθετη σκοπιά, οικονομική, χρόνικη και ασφαλείας για το μέλλον σε σχέση με ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις.

Το αρχικό σας μήνυμα έχει μεταφερθεί εδώ.
yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.