Μ.Γ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Έχω μια περίπτωση μιας προσφυγικής κατοικίας με παραχωρητήριο του Ελληνικού κράτους του 1972 χωρίς οικοδομική άδεια. Γνωρίζει κανείς αν είναι νομίμως υφιστάμενη υπό αυτές τις συνθήκες και ποια είναι η σχετική νομοθεσία; Ευχαριστώ!
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (edited) δες το παραχωρητηριο πρεπει να αναφερεται σε καποιο ΦΕΚ πιθανον το ιδιο το ΦΕΚ να ειναι και ΟΑ... υγ ποιο ΦΕΚ ειναι?? δες και το 23/15α Edited Ιούνιος 18 , 2014 by dimitris GM
Μ.Γ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Ευχαριστώ πολύ! Δεν έχω παραλάβει ακόμη το παραχωρητήριο από το υποθηκοφυλακείο. Ελπίζω να βγάλω άκρη από αυτό.
ekaterini Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2023 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2023 (edited) Καλημέρα συνάδελφοι. Γκαρσονιέρα σε προσφυγική πολυκατοικία με αυθαίρετη προσθήκη στον εξώστη. 1. Τι τύπο κτιρίου βάζω? Στα πεδία έχει "κτίριο ΟΕΚ" , στο άρθρο 115 δεν αναφέρεται στο υπουργείο κοινωνικής πρόνοιας. Αν το βάλω ως ιδιωτικό πως θα κάνω το διάγραμμα κάλυψης ; Έχω κατηγορία 4. 2. Επίσης στον νόμο λέει ότι η αίτηση υπαγωγής μπορεί να υποβληθεί είτε ανά αυτοτελή ιδιοκτησία είτε για το σύνολο των κτιρίων και εγκαταστάσεων του στοίχου. Άρα δεν μπορώ να βάλω και το πίσω διαμερισματάκι που είναι του ιδίου ιδιοκτήτη. σωστά; 3. Για την υπαγωγή στις διατάξεις του παρόντος, απαιτείται η υποβολή από τους δικαιούχους, στους οποίους έχει γίνει η οριστική παραχώρηση. Αυτός που αγόρασε από τον πρώτο δικαιούχο με συμβόλαιο δεν είναι πλέον ο δικαιούχος ; Ευχαριστώ. Edited Οκτώβριος 31 , 2023 by ekaterini
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα