kostaspde Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Δες αυτό: Διαστασιολόγηση σε κάμψη δοκών οπλισμένου σκυροδέματος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (edited) Kωνσταντίνε,μπράβο φίλε,πέρασα το απόγευμα διαβάζοντας την πτυχιακή σου εργασία,έκανες πολύ καλή δουλειά. Το λογισμικό που αναπτύξατε στα πλαίσια αυτής,το RC-beam είναι διαθέσιμο? Θα με ενδιέφερε να το δοκιμάσω. Edited Ιούνιος 22 , 2014 by atsalovergas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Θα σου πω σε λίγες μέρες. Μπορεί να το βάλω κάπου σε μια ιστοσελίδα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (edited) Θα περιμένω,μου αρέσει η φιλοσοφία του. Με αφορμή τις εικόνες 6.17 και 6.18 που εμφανίζονται τα αποτελέσματα,σκέφτομαι οτι θα ήταν καλό σε μια μελλοντική αναβάθμιση να υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης. Πραγματικά πολύ καλή δουλειά και πάλι μπράβο! Ενδιαφέρουσες προσθήκες θα ήταν και οι πλακοδοκοί τύπου Γ ή ακόμα και οι ανεστραμμένες πλακοδοκοί τύπου Τ και Γ. Θα μπορούσε ακόμη τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται σε γραφήματα/διαγράμματα. Γενικότερα,το πρόγραμμα που δημιουργήσατε είναι πολύ αξιόλογο κι έχει πολλές προοπτικές. Edited Ιούνιος 22 , 2014 by atsalovergas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaspde Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (edited) Ναι τα έχω στο νου μου αυτά. Βέβαια αυτό που με καίει περισσότερο είναι η διαξονική κάμψη με ορθή δύναμη. Έχω βρει το μαθηματικό μοντέλο του προβήματος, αλλά κολλάω στο προγραμματιστικό. Να φανταστείς ότι η πτυχιακή μου ήταν το πρώτο μου πρόγραμμα. Το προηγούμενο ήταν το "Ηello world!" χαχαχα. Πολύ κάψιμο έφαγα. Τα αποτελέσματα μπορείς να τα παίρνεις από το πλαίσιο που φαίνεται στην εικόνα 6.19 με copy paste. Γι' αυτό το έβαλα. Edited Ιούνιος 22 , 2014 by kostaspde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 (edited) Xαλάλι το κάψιμο! χαχαχα Στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει στο youtube κάποια μαθήματα προγραμματισμού,αλλά έχασα γρήγορα το ενδιαφέρον μου μιας και δεν είχα ισχυρό κίνητρο και ήθελαν πολύ χρόνο. http://www.lysator.liu.se/c/bwk-tutor.html#simple-c Τα αποτελέσματα μπορείς να τα παίρνεις από το πλαίσιο που φαίνεται στην εικόνα 6.19 με copy paste. Γι' αυτό το έβαλα. Σωστά. Δεν είχα προσέξει την παραπάνω παράγραφο. Edited Ιούνιος 22 , 2014 by atsalovergas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα