Giannis Mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Γεια σας! Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε.Ειναι ενα οικοπεδο 800τ.μ και ειναι χωρισμενο σε 2 μερη με καθετη συνιδιοκτησια. Εγω εχω το ενα απο αυτα 400τ.μ και χτιζει 200τ.μ. το ιδιο και το αλλο μισο που εχει ενας αλλος. εχω βγαλει αδεια αλλα τωρα εχει ληξει. Υπαρχει περιπτωση ο αλλος να χτισει 400τ.μ ή τουλαχιστον περισσοτερα απο 200τ.μ που εχει δικαιωμα και ουσιαστικα να τα παρει απο εμενα και μετα το δικο μου να χτιζει λιγοτερο απο 200τ.μ επειδη εχει κτισει εκεινος περισσοτερα???
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 η ΥΔΟΜ υποχρεουται να ελεγξει το συμβόλαιό του... απο το οποιο θα "δει" ποια ειναι τα δικαιωματα του... υγ και οταν θα αρχισει να χτιζει, θα αναρτησει την πινακιδα με τον αριθμο της αδειας οπότε μπορεις να τον ελεγξεις....
Giannis Mavros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Σ' ευχαριστω πολυ! Δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω πρεπει να προσεχεις τι θα κανει...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα