Θωμάς Ρόπουλος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Τεχνικό Εισπρακτικό Επιμελητήριο. Καθαρά και ξάστερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί μπερδεύτηκα. Είμαι μόνιμος Εν. Επ. που έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια. Αν δεν δώσω εξετάσεις, μέχρι πότε μπορώ να εκδίδω ΠΕΑ; Μέχρι 8/8; Αν και το κόβω ότι κλασικά θα πάρει παράταση... Edited Ιούλιος 18 , 2014 by Julius Caesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsalmas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Αν βρείτε κανα καλό ΚΕΚ να πιστοποιηθούμε και κάνουν και εκπτώσεις να μου το πείτε και μένα! Μην γίνετε εσείς καλύτεροι και εγώ μείνω πίσω! Υ.Γ. Η καλύτερη ατάκα που άκουσα από πελάτη: έμαθες και εσύ γράμματα μια φορά και εγώ πρέπει να σε πληρώνω μια ζωή! Xα χα χαχαααααααααα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bstoch Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 (edited) δηλαδη θα με εξετασει ο χαρτογιακας που μπηκε στο ΤΕΕ με 'εξετασεις τηλεφωνικές'' απο τους μπαμπαδες τους γιατι οι πιο πολλοι ειναι γονοι εργολαβων ή κολλητοι πολιτικων??εξετασεις να πιστοποιησουν το υποβαθρο μας?? Edited Οκτώβριος 20 , 2015 by bstoch 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα