dgt Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2010 Κοιταξτε, να πω την αμαρτια μου, εχω βαλει κανα δυο φορες φωτο απο το google. Το εκανα για δυο λογους. Πρωτον ειχα χρονο να σκοτωσω και δευτερο, ειδα τον πελατη οτι γουσταρε τα ''εφελικια''. Δεν ηταν ομως μονο του ετσι; Υπηρχε και το πεντοχιλιαρο να του κανει παρεα για το επιστημονικως ορθον της υποθεσης....
geokal Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Στην πολεοδομία μπορείς να καταθέσεις ως ένα επιπλέον βοηθητικό στοιχειό για άδεια στα εκτός ή στα όρια οικισμού αλλά τίποτα παρά πάνω.
GiorgosKal Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2010 Τι παραπάνω έχει από ένα απόσπασμα από ορθοφωτοχάρτη (πέραν των χρωμάτων-μη μου πειτε ότι τυπώνετε κατα βάσην έγρωμα σχέδια; ) Με μια τέτοια χρήση και εγώ συμφωνώ Υπηρχε και το πεντοχιλιαρο να του κανει παρεα για το επιστημονικως ορθον της υποθεσης....
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Αν εχουμε συντεταγμενες σε φ,λ απο google earth, μπορουμε να τις εισαγουμε με καποιο τροπο και να μας παει το προγραμμα σεο σημειο αυτο????
chrisven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 στα αριστερά πάνω υπάρχει ένα textbox που λέει fly to βάλτε τες εκεί
terry Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Σωστα... Αλλα εκει ειναι σε χ,ψ το βρηκα.. παιρνει και φ,λ Ευχαριστω...!!!
chrisven Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2011 tools>options στη καρτέλα 3d view επέλεξε εκεί που λέει show lat/long το σύστημα των μονάδων που θες
Kane Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Σε πρόσφατο τοπογραφικό που κατατέθηκε σε πολεοδομία ο υπάλληλος απαίτησε να υπάρχει φωτογραφία απο google earth.Μάλιστα επέστρεψε τα τοπογραφικά πίσω για αλλαγή-προσθήκη. Εντέλει, κάθε υπάλληλος σε διαφορετική πολεοδομία ζητεί ότι θέλει...
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Για βάλ'του απόσπασμα από αεροφωτογραφία του κτηματολογίου, τι θα πει; Πάρ'την πίσω, θέλω google earth; Ε, ρε κάτι παλικάρια που κυκλοφορούν!
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2011 Ο υπάλληλος είναι παράνομος και (προφανώς) το ξέρει, αλλά είναι αυτοί που έχουν το στυλάκι: "Εγώ έτσι τα θέλω στην πολεοδομία μου!"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα