CaZo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2022 @Arche και @ΚΑΝΑ σας ευχαριστώ πάρα πολύ! οπότε πρέπει να το μετρήσω στη δόμηση ολόκληρο ή να ορίσω κάποια τμήματα του ως ημιυπαίθριους και να μετρήσω ένα τμήμα του; Η έννοια του διαμπερούς οριζόντιου ανοίγματος όπως το σχέδιο από πάνω που δεν μετράει στη δόμηση βάση του άρθρου 11 παρ 6 κθ "Το καθαρό εμβαδόν αιθρίων και οποιασδήποτε μορφής διαμπερών ανοιγμάτων του κτιρίου, κάθετων ή οριζόντιων ή και με τεθλασμένες ή καμπύλες διαδρομές, ανεξαιρέτως διαστάσεων σε οποιοδήποτε όροφο του κτιρίου δημιουργούνται..." δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα εκτός σχεδίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2022 τι να σου πω φίλε μου, δεν έχω τώρα νόμους μπροστά μου και δεν το ξέρω τι ισχύει με αυτά τα πράγματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θαλής Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2022 3 ώρες πριν, CaZo said: μπορεί να εφαρμοστεί στα εκτός σχεδίου; Ναι, μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaZo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2022 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2022 Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα