evricivil Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Καλησπέρα, ασχολούμαι με τον έλεγχο επάρκειας ενός μεταλλικού ιστού με καλώδια.Και τα προβλήματα αρχίζουν από τον υπολογισμό του φορτίου του ανέμου με το μέρος 3-1 του Ευρωκώδικα 3 λαμβάνοντας υπόψη την μέση ανεμοφόρτιση και την ανεμοφόρτιση με ανεμορριπές. Μήπως έχει ασχοληθεί κάποιος συνάδελφος με παρόμοιο θέμα;
Topap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Κακώς το κοιτάς με EN 1993 και όχι με EN 40...
evricivil Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Γιατί συγκεκριμένα το ΕΝ 40;Δεν είναι για στύλους φωτισμού;
Topap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Σε αντίστοιχες μελέτες ιστών τηλεπικοινωνίας σε εταιρία στην Αγγλία, χρησιμοποιούσαμε το BS 8100 Lattice towers and masts (και οχι το BS 5950 Steel Structures). Για το EN 40 μπορεί να σου έχω πει λάθος, οπότε κάτσε να το τσεκάρω. Αργότερα όμως γιατί δεν τα έχω μαζί μου.
evricivil Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Ok ευχαριστώ.Συγκεκριμένα από Eυρωκώδικα κοιτάζω το μέρος 3-1 Towers and masts.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα