Engineer Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΕΤΕΑΝ) υπέγραψε απόφαση υπαγωγής νέων ωφελούμενων στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον" Συνολικά υπάγονται: 480 Ωφελούμενοι, με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό επενδύσεων 5.651.903,22 € Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των έργων από τους Ωφελούμενους, είναι 3 μήνες από την ημερομηνία εκταμίευσης προκαταβολής ή την ημερομηνία υπογραφής της δανειακής σύμβασης με τις συνεργαζόμενες τράπεζες εφόσον δεν καταβάλλεται προκαταβολή. Καταληκτική ημερομηνία επιλεξιμότητας τόκων ορίζεται η 31-12-2015. Εάν μέχρι την υπογραφή της δανειακής σύμβασης δεν έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά που τυχόν δεν υποβλήθηκαν κατά την υποβολή της αίτησης, η υπαγωγή του Ωφελούμενου θα ανακληθεί. Απόφαση Υπαγωγής Ωφελούμενων στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον» 34 15/07/2014 Click here to view the είδηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 δεν μου ανοιγει ο συνδεσμος του ετεαν αν μπορει καποιος να βαλει το αρχειο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
elm46st Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 480;;;;;;;;;;;;;; Μετά απο 2 μήνες (14/5) σιγής και χιλιάδες αιτήσεις ενέκριναν τόσους πολλούς;;; Πλάκα μας κάνουν! Εγώ έχω πελάτες που έχουν κάνει αίτηση απ τον Ιανουάριο και ακόμα περιμένουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 οκ το ανοιξα απο εξπλορερ 34-15.07.2014.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztexn Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Ολα είναι σε Μακεδονία Θράκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mintzax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Προς Αχαϊα και περίχωρα δεν έδωσαν κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mintzax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 480;;;;;;;;;;;;;; Μετά απο 2 μήνες (14/5) σιγής και χιλιάδες αιτήσεις ενέκριναν τόσους πολλούς;;; Πλάκα μας κάνουν! Εγώ έχω πελάτες που έχουν κάνει αίτηση απ τον Ιανουάριο και ακόμα περιμένουν.. ΙΑΝΟΥΆΡΙΟ..? Εδω μιλάμε για Απρίλιο του 2013.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Δεκέμβριος του 13 και ακόμα τίποτα στα Νότια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Αυτά ρε παιδιά που είναι τόσο παλιά (2013), μήπως έχουν κανένα θέμα και δεν έχουν ασχοληθεί από την τράπεζα; Μήπως πρέπει να τα πιέσετε λίγο; Από την άλλη, είναι ολόκληρες περιφέρειες που δεν περνάνε τίποτα. Δε ξέρω τι να πω... οκ το ανοιξα απο εξπλορερ Είδες, είναι σαν το Niva... στη δύσκολη στιγμή θα σε ξελασπώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freewiz4758 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2014 Έχω καταθέσει και γω 2 από τον Ιανουάριο και ακόμα τίποτα... Στην ορεινή Αρκαδία δηλαδή δεν έχει κρύο και ανάγκες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα