mariamega Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2009 Για αρχιτέκτονα, ο οποίος κάνει εκτιμήσεις και σε τράπεζα,μήπως γνωρίζετε ποιός καδ αντιστοιχεί?
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 συναδελφοι,τελικα δηλωσατε εναν καδ ή παραπανω? ποιον/ποιους?
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 sundance εγω είχα ζητήσει απο τον λογιστή μου να μην υπάρξουν (κατα αντιστοιχία) αλλαγές,απο την αρχή όμως είχα -μελέτη επίβλεψη-τι ακριβώς θες γιατί μπορώ να μάθω
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 εμενα στην εφορια ως πολ μηχ μου δηλωσαν κυρια δραστηριοτητα υπηρεσιες εκπονησης τεχνικων μελετων για βιομηχανικες διαδικσιες και παραγωγη. τωρα που πρεπει να βαλω νεο καδ,θα βαλω ενα που ταιριαζει καλυτερα σε πολ μηχ... ποιον ομως?
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 (Με τη δική μου κρίση)σύμφωνα με τις κύριες δραστηριότητες σου που θα σε εξασφαλίζει και λογιστικά, η λογιστική ομως ανησυχία σου πια είναι;
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 μην το κανουμε πολυπλοκο. πρεπει νομιζω να βαλω νεο καδ μεχρι τελος του ετους.σωστα? ποιον να βαλω για πολ μηχ τεχνικο γραφειο?
frightnight Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Εγω είχα παλιά 1. 74-20-1000(παραγωγή σχεδίων για αρχιτεκτονικούς σκοπούς) 2. 74-20-3201 (υπηρεσίες εκπόνησης στατικών μελετών κτιρίων) εγιναν με νεους ΚΑΔ 1. 71-11-1000 2. 71-1212-02 Το τεχνικό γραφείο πολ.μηχ είναι πολύ γενική ορολογία.Τα ΚΑΔ ειδικεύονται κι εκεί.Εγω τώρα για τεχνικό γραφείο αν θελω να κρατήσω τις παραπάνω δραστηριότητες (γενικά μελετητικό γραφείο) κάνω μεταβολή αυτών για τεχνικό γραφείο.Πιο ειδικά οταν έχεις ήδη τεχ. γρ. η για μεταβολή έχω κάνει ερώτηση θα κάνω edit αργότερα όταν μάθω
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Αντιστοίχιση γίνεται. Δεν βάζεις διαφορετικό. Πχ αν είχες 74.20.00.10 .....σε αυτόν αντιστοιχεί στους νέους ο χχχχχχχχχ. Και να τον θεωρείς λάθος....αυτόν βάζεις. Αν θες να κάνεις μεταβολή συμπληρώνεις έντυπο Μ2 και κάνεις μεταβολή ιδιοτήτων φυσ. προσώπου. τώρα μόνο αντιστοίχιση .....αυτό έχω καταλάβει. Αν λάθος ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα.
dratsiox Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Μπορείς να βάλεις και καινουριους. @Sundance Εγώ δήλωσα τον 71121000--> Υπηρεσίες μηχανικών και τον 71120000-->Δραστηριότητες μηχανικών και συναφείς δραστηριότητες παροχής τεχνικών συμβουλών Είναι ότι πιο γενικό υπάρχει για τους μηχανικούς
sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 τελικα αυτο με την περαιωση δεν παιζει? βαζεις οσους κωδικους θες χωρις καποια περαιτερω επιπλοκη?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα