karavlaxos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Ευχαριστω για την διευκρινηση κε Σωτηρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
hektor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 (edited) Ο καδ 43.21 Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις με καλύπτει γενικά για όλων των ειδών εργασίες που θέλω να κάνω πχ εσωτερικές,εξωτερικές,βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ? Και κάτι άλλο....Για να αλλάξω καδ στην εφορία τι χρειάζεται ?Συμπληρώνουμε το Μ2 με το καδ που μας ενδιαφέρει? Edited Ιανουάριος 5 , 2013 by hektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 Ο καδ 43.21 Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις με καλύπτει γενικά για όλων των ειδών εργασίες που θέλω να κάνω πχ εσωτερικές,εξωτερικές,βιομηχανικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις ? Και κάτι άλλο....Για να αλλάξω καδ στην εφορία τι χρειάζεται ?Συμπληρώνουμε το Μ2 με το καδ που μας ενδιαφέρει? Θα χρειασθεί και βεβαίωση του "κατάλληλου" ασφαλιστικού οργανισμού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Που μπορω να βρω ολους τους ΚΑΔ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
COSTAS T Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Που μπορω να βρω ολους τους ΚΑΔ? Γ.Γ.Π.Σ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skifx Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2014 Γνωρίζετε αν θέλω να πουλήσω πίνακες που ζωγραφίζω μέσω web site, τι ΚΑΔ πρέπει να δηλώσω; Γενικά υπάρχει κάπου να δώ τι δραστηριότητες καλύπτει η μπορεί να επακταθεί η άδεια Αρχιτέκτονα; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoste Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2015 (edited) Ο πολιτικός μηχανικός ποιους ΚΑΔ δικαιούται να δηλώσει; Ποιες ως πρωτεύουσες, ποιες ως δευτερεύουσες, ποιες ως βοηθητικές και ποιες ως λοιπές δραστηριότητες; Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ΚΑΔ που μπορεί να δηλώσει ένα φυσικό πρόσωπο; Για επανέναρξη εργασιών στη ΔΟΥ χρειάζονται περισσότερα δικαιολογητικά εκτός από το έντυπο Μ2; Τα μπλοκάκια ΑΠΥ και ΤΠΥ τα θεωρούμε ή τα χρησιμοποιούμε ατρύπητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited Νοέμβριος 7 , 2015 by geoste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meremeti Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2015 Ο οποιοσδήποτε δηλώνει ό,τι ΚΑΔ θέλει. Το αν έχει δικαίωμα να ασκήσει την κάθε δραστηριότητα δεν είναι θέμα της εφορίας αλλά του εκάστοτε φορέα. Γιατί δε δηλώνεις μια γενική δραστηριότητα, π.χ. "Υπηρεσίες μηχανικών για xxxxxxxxx έργα" ή "Υπηρεσίες μηχανικών", που να περιλαμβάνει όλα όσα σε ενδιαφέρουν; Τα τυπώνουμε από τον υπολογιστή μας αθεώρητα και τα τιμολόγια και τις αποδείξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantinos Liopetas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι με τους ΚΑΔ καθώς δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά που μου λέει ο λογιστής. Και μαζεύω απόψεις. Σαν εταιρεία έχω δηλωμένο τον ΚΑΔ. 27120000. Δηλαδή τον 27.12. Αυτός έχει κάποιες κατηγορίες CPA(27.12.x) και κάποιες υποκατηγορίες CPA(27.12.xx). Έχοντας την 27120000 σημαίνει ότι έχω και όλες αυτές της κατηγορίες και υποκατηορίες???Αν ναι τότε γιατί ας πούμε μου έχει δηλώσει και έναν ΚΑΔ 27.12.99 που είναι υποκατηγρία του 27.12. Όλο το θέμα έχει ξεινήσει καθώς κάνω τα χαρτιά μου για επιδότηση και πρέπει να μπορώ να αποδείξω ότι έχω επιλέξιμους ΚΑΔ. Αν π.χ. για αυτό που θέλω ο επιλέξιμος ΚΑΔ είναι ο 27.12.21, εγώ με τον 27.12.0000 τον έχω????? Μην έρθουν και μου πουν κόβεται η αίτηση γιατί δεν έχεις τέτοιον κωδικό δραστηριότητας. Edited Φεβρουάριος 25 , 2016 by Constantinos Liopetas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Η απάντηση είναι όχι. Σε επιδοτήσεις ΕΣΠΑ αν π.χ. επιλέξιμος ΚΑΔ είναι ο 27.12.21, ο 27.12.00.00 δε σε καλύπτει. Πρέπει να έχεις ακριβώς κάποιον από τους επιλέξιμους ΚΑΔ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα