vatk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2009 Σας ευχαριστω πολυ καταρχην για τις απαντησεις σας. Ειναι τοσο "ανωδυνο" το να διαλεξεις δυο-τρεις κωδικους που να ειναι πιο κοντα σε αυτο που θεωρητικα κανω? Θα τηλεφωνησω και στο ΤΕΕ, μηπως βγαλω απο εκει ακρη. Ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2009 Όσο λιγότερους κωδικούς τόσο το καλύτερο, όπως έχω ξαναπεί και πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. (στην περαίωση πληρώνεις για κάθε κωδικό ξεχωριστά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2009 Έχει μπει κανείς στην διαδικασία ξανάδηλωσης Κ.Α.Δ επειδή αλλάξανε οι κωδικοί τους ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_l Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Ναι πρέπει να το αλλάξεις. Εγώ έκανα πρόσφατα μεταφορά έδρας και ξαναδήλωσα κωδικό.Ρώτα το λογιστή σου αν έχεις, αυτός θα πρέπει να ξέρει και να το κάνει για σένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakis Bidis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2009 Για δείτε το συνημμένο. Είναι από το ΕΔ Νο. 2526/3-3-2009 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MULDERFOX Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Ξέρει κανείς ποιοί και πόσοι κωδικοί αφορούν το επάγγελμα του διπλ. πολιτικού μηχανικού; Είμαι νέος μηχανικός και διαπιστώνω ότι (θεωρητικά πάντα) μπορώ να δηλώσω 39 ΚΑΔ!! Υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς τον αριθμό των ΚΑΔ που μπορείς να δηλώσεις; Ως συγκοινωνιολόγος δεν μου απαγορεύει κανείς να δηλώσω γεωτεχνικά, υδραυλικά και άλλα έργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Επικοινώνησε με το ΤΕΕ και ενημέρωσέ μας κι εμάς,παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Δεν χρειάζονται όλοι. Εξάλλου το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει κάθε ειδικότητα μηχανικού το ορίζουν τα επ. δικαιώματα. Βάλε τις βασικές της ειδικότητάς σου και μια γενική και αόριστη. Εγώ αυτό έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2009 Βάλε τις βασικές της ειδικότητάς σου και μια γενική και αόριστη. Theo μου με μπέρδεψες! Δήλωσες πάνω από ένα κωδικό? Μπορούμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariamega Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2009 Μέχρι 50 μπορούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα