tetris Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Η διαφορά των εμβαδών είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει να το συζητούμε Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, είναι ως προς την αρτιότητα. Σε κάθε περίπτωση, θα βάλεις το εμβαδόν της αποτύπωσης. Αν είναι οριοθετημένο, ακόμη καλύτερα. Τα υπόλοιπα, θα τα βρει το κτηματολόγιο
fotis91 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2020 (edited) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν είναι οριοθετημένο το τεμάχιο. Ως πρώτη μου σκέψη είναι να αναγράψω στο τοπογραφικό το εμβαδόν της αποτύπωσης και το εμβαδόν του αναδασμού και την εφαρμογή του αντίστοιχα ώστε να συνυπάρχουν και τα δύο εμβαδά και να απεικονίζονται στο τοπογραφικό. Μήπως μπορεί το θεωρηθεί περιττό λόγω του ότι είναι εργασία για δήλωση ιδιοκτησίας στο κτηματολόγιο στην προκειμένη περίπτωση; Ενδεχομένως να προκύψει ζήτημα αρτιότητας οικοδομησιμότητας στο μέλλον αλλά προηγείται και αυτό με αγχώνει να δηλωθεί το σωστό εμβαδόν, διότι μου φαίνεται περίεργο το εμβαδόν των 4000 τ.μ του συμβολαίου, ενώ υπήρχε ήδη κυρωμένος αναδασμός στα 3990 .τμ Edited Ιανουάριος 5 , 2020 by Pavlos33
Patrick Δημοσιεύτηκε Wednesday at 09:41 πμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 09:41 πμ καλημέρα, θέλω να κανω μια αποτύπωση για μεταβίβαση αγρου εντός αναδασμού του 1977, υποχρεωτικά πρέπει να βασιστώ στον αναδασμο άσχετα εάν εχω βρει διαφορές/αποκλίσεις κατά τη μέτρηση?
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Wednesday at 10:21 πμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 10:21 πμ Τοπογράφος δεν είμαι αλλά συζητώντας με τους συναδέλφους τοπογράφους, έχω καταλάβει ότι τοπογραφικό σε περιοχή αναδασμού είναι μια πολύ δύσκολή διαδικασία καθώς πρέπει να βασιστούν αφενός σε παλιές πινακίδες, παλιά συστήματα , αφετέρου να αντιπαραβάλουν με την υφιστάμενη κατάσταση η οποία μπορεί να περιλαμβάνει, καταπατήσεις, λανθασμένες περιφράξεις κλπ. Από ότι έχω αντιληφθεί διευρύνουν την ακτίνα αποτύπωσης αναζητώντας όσο περισσότερα τοποσταθερα. Όμως καλύτερα να μας το αναλύσουν οι συνάδελφοι τοπογράφοι που είναι και η δουλειά τους. 2
GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Wednesday at 12:18 μμ Δημοσιεύτηκε Wednesday at 12:18 μμ 2 hours ago, Patrick said: υποχρεωτικά πρέπει να βασιστώ στον αναδασμο άσχετα εάν εχω βρει διαφορές/αποκλίσεις κατά τη μέτρηση? Σωστά, πρέπει να τηρηθεί εμβαδόν/διαστάσεις/σχήμα. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα