aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Ακου και αυτό όπως γράφεις...... Γιατί εμείς και γράφουμε για θέρμανση και τα πίνουμε και ταξιδεύουμε...... 1
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 (edited) Συμπλήρωση στο προηγούμενο. Αν η Α.Θ. δεν έχει αντιστάθμιση ή το λεβητοστάσιό του δεν διαθέτει κάτι ανάλογο (πράγμα δύσκολο) τότε χρειάζεσαι εσωτερικούς θερμοστάτες. Ποιος κάνει την μελέτη οεο; Ο τεχνικός εγκατάστασης. Όποιος ξέρει την κάνει... (+1) για το προηγούμενο Edited Σεπτέμβριος 17 , 2014 by Konstantinos IB
aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Ο τεχνικός εγκατάστασης. Όποιος ξέρει την κάνει... (+1) για το προηγούμενο Τσού.... Η εταιρίες που πουλάνε το προϊόν επιτοπλίστον...
Konstantinos IB Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Όποιος ξέρει την κάνει...
Xaxanoulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2014 Τη δουλευω αντισταθμηση άρα παίδες δεν χρειάζονται οι θ/Χ . Σας ευχαριστω για τις πληροφορίες !!!!!
mikk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Η αντιστάθμιση σου εξασφαλίζει στην ουσία μια “inverter” θέρμανση χώρου….! Τα ηλεκτροβανάκια στον συλλέκτη με τους θερμοστάτες χώρου, σου εξασφαλίζουν την διαφορετικότητα θερμοκρασίας στους χώρους. Μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά (θερμοστάτες χώρου-αντιστάθμιση)μιας και τα κυκλώματα σπάνια θα λειτουργούν συγχρόνως
Xaxanoulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Εγω θελω να εχω μια σταθερή θερμοκρασία στο παιδικό δωμάτιο , άσχετα απο το τη κανει η αντισταθμηση. Αυτο δεν γίνετε με τον θερμοστάτη χώρου και τα ηλεκτροβανακια. Μήπως κανω λάθος
gsakel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Εχεις παχος δηλαδη ενδοδαπεδιας 3.4 εκ ?μηπως κανεις λαθος
Xaxanoulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Σίγουρα το πάτωμα 1.7 εκατοστά τωρα για το τσιμέντο απο κατω μάλλον 1.5 πρεπει να ειναι με τα λεγόμενα του πεθερού μου γιατι την είχε φτιάξει καιρο την ενδοδαπεδια και δεν θυμάται καλα
aithilenio Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2014 Εχεις παχος δηλαδη ενδοδαπεδιας 3.4 εκ ?μηπως κανεις λαθος Κάπου το πας εσύ φίλε gsakel αλλά δεν ξέρω που..... Υποθέτω στην αδράνεια αλλά δεν είμαι σίγουρος...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα