tomkat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Η μαζική άρνηση πληρωμής δεν θα οδηγησεί σε καλά αποτέλεσματα διότι: 1.Δεν τους απασχολεί αν θα πληρώσεις τώρα ή όχι, τους απασχολεί να σε χρώσουν με το χρέος και να είσαι σίγουρος ότι δεν προκειται να σου το διαγράψουν..άλλωστε οι συντάξεις πληρώνόνται με εντόκα γραμμάτια που εκδίδει ανα τρίμηνο το ελληνικό δημόσιο... 2.Αφού σε έχουν χρεωμένο μετά θα μπορούν σε ελεγχουν ανέτα..διότι ότι και να κάνεις παντα θα υπάρχει απο πίσω ενα χρέος που θα σου τραβαει ότι βγαζεις..και αρα πάντα θα είσαι υπο... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 (edited) εγω λεω να κανουμε αντιδραση οργανωμενη , πληρωνοντας απο τωρα μαζεμενα και τις εισφορες 2015Α......να προλαβουμε , μην τυχον πεσει η κυβερνηση μεχρι του χρονου και δεν ισχυσουν οι αυξησεις............ Edited Σεπτέμβριος 10 , 2014 by savas76 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
st2 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (edited) σήμερα μπήκα εδω http://www.tsmede.gr:65401/ εχω πληρώσει όλες τις ασφαλιστικές μου εισφορές την τελευταία την πλήρωσα 01/09/2014 και το νέο ειδοποιητηριο λεει Β 2014 μου λεει οτι υπάρχουν εκκρεμότητες ( ?? ) και ενω στο κουτι : ληξη προθεσμιας πληρωμης λεει 31/10/2014 ( ???? ) απο κάτω γραφει : ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ 31/12/2014 ΘΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. (????) edit : συναδελφος μου ειπε οτι οι εκκρεμότητες αναφέρονται σε αναδρομικές χρεώσεις που δεν πληρωθηκαν λόγω ΣΤΕ Edited Σεπτέμβριος 11 , 2014 by st2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Η όποια αντίδραση μας αν είναι μαζική δεν θα περάσει ούτε απαρατήρητη ούτε και θα μπορέσουν να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 O ενας έχει πληρώσει τα πάντα όλα, ο άλλος μιλάει για μαζική αντίδραση..... Στρατηγική αντιπερασπισμού και έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 σήμερα μπήκα εδω http://www.tsmede.gr:65401/ εχω πληρώσει όλες τις ασφαλιστικές μου εισφορές την τελευταία την πλήρωσα 01/09/2014 και το νέο ειδοποιητηριο λεει Β 2014 μου λεει οτι υπάρχουν εκκρεμότητες ( ?? ) και ενω στο κουτι : ληξη προθεσμιας πληρωμης λεει 31/10/2014 ( ???? ) απο κάτω γραφει : ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ 31/12/2014 ΘΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. (????) edit : συναδελφος μου ειπε οτι οι εκκρεμότητες αναφέρονται σε αναδρομικές χρεώσεις που δεν πληρωθηκαν λόγω ΣΤΕ Στείλε mail στο: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Greenick Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (edited) Αρνούμαι να πληρώσω τους ΛΗΣΤΕΣ και τους ΚΛΕΦΤΕΣ που επειδή μου λένε "αυτοκτόνα" και "στήσε κ...λο να μαμήσω" εγώ θα το κάνω σαν πρόβατο.Ακόμα και αν αντέχω σήμερα,ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΡΙΟ.Δεδομένο για τη συντριπτική πλειοψηφία των μετά του '93 ασφαλισμένους.Αρνούμαι να αποδεκτώ την κοροιδία να πληρώνουμε οι νέοι τρελές αυξήσεςι και οι παλιοί να είναι οι ευνοούμενοι.Αρνούμαι να πληρώσω αυξήσεις εν μέσω μιας 6ετίας προταφανούς κρίσης,με μείωση του κύκλου εργασιών του οικοδομικού κλάοδυ κατά 90%,όπου με κυβενρητικές αποφάσεις πέφτουν οι μισθοί αλλά και μειώνονται οι εισφορές πολλών κλάδων ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟ.Αρνούμαι να πληρώσω,όταν τα ταμείο μου πάντα ήταν και είναι υγιές ,δεν επιβαρύνει τον προυπολογισμό(ενά άλλα κάνουν τρελές τραβηχτές από τον κρατικό προυπολογισμό για να επιβιώνουν) και τα πλεονάσματά του αντί να μας ανακουφίσουν πάνε σε ΑΜΚ της Τράπεζας Αττικής που όχι σαν τράπεζα δε λειτουργεί,αλλά έχει γίνει καταφύγιο των ανεπάγγελτων και των ορχεοξυστών...Όσοι δεν το καταλαβαίνετε και πληρώνετε (εξαιρώ όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη για λόγους υγείας ή επαγγελματικούς) είστε ανενημέρωτα και άβουλα πρόβατα,πιθανόν βολεμένοι από μπαμπά-μαμά ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.Το πρόβλημα είναι οτι έτσι παίρνετε στο -βολεμένο- λαιμό σας και εμάς τους υπόλοιπους.Αυτά,τα είπα και ηρέμησα γιατί τα πήρα πάλι πρωινιάτικα με αυτά που διαβάζω στις σελίδες αυτού του topic... Edited Σεπτέμβριος 11 , 2014 by Greenick 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 το ΤΕΕ μονο θα μπορουσε να καλυψει αποχη και δεν το εκανε, ....../.προφανως αποδεχθηκε τις αυξησεις.....ας προσεχαμε όταν ψηφίζαμε..... μονη ελπιδα μου πλεον να πεσει γρηγορα η κυβερνηση ......υπαρχει μονο ετσι ,μια μικρη πιθανοτητα να μην ισχυσουν οι αυξησεις...... αλλιως απλως δεν είναι δυνατον να ανταπεξέλθω στα εξοδα του μηχανικου......σε λιγους μηνες θα ξερουμε...... εγω παντως με τις τεράστιες δουλειες του ΜΜ σε καλες χρονιες εχω τοσα κερδη οσα μου ζητανε εισφορες , αρα απλως δεν γινετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azisi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (edited) σήμερα μπήκα εδω http://www.tsmede.gr:65401/ εχω πληρώσει όλες τις ασφαλιστικές μου εισφορές την τελευταία την πλήρωσα 01/09/2014 και το νέο ειδοποιητηριο λεει Β 2014 μου λεει οτι υπάρχουν εκκρεμότητες ( ?? ) και ενω στο κουτι : ληξη προθεσμιας πληρωμης λεει 31/10/2014 ( ???? ) απο κάτω γραφει : ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ 31/12/2014 ΘΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. (????) edit : συναδελφος μου ειπε οτι οι εκκρεμότητες αναφέρονται σε αναδρομικές χρεώσεις που δεν πληρωθηκαν λόγω ΣΤΕ Η προθεσμία του Α 2014 είχε πάρει παράταση μέχρι 31/8/2014. Μάλλον οι εκκρεμότητες είναι οι τόκοι υπερημερίας που αντιστοιχούν σε αυτή τη μέρα. edit: ΠΡΟΣΟΧΗ: το ΔΣ του ΕΤΑΑ στην υπ. αριθμ. 286 τις 30/4/2014 Συνεδρίαση αποφάσισε την παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α' εξαμήνου 2014 έως 31/8/2014. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1/9/2014 ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΚΑΙ ATTICA BANK ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟ Edited Σεπτέμβριος 11 , 2014 by azisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
loser Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2014 (edited) μην κλαψουριζεται ρε παιδια κλαψ κλαψ αλλα κοτσο βασιλια σταθερα εδώ και 40 χρονια εεμμμ πως να αλλαξουν τα πραγματα ;; εδώ ο άλλος αγωνια αν θα προλαβει να πληρωσει το Β 2014 . Edited Σεπτέμβριος 11 , 2014 by loser 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα