astrah Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 https://www.atlas.gov.gr έχει μέχρι 30/06/2014 τις πληρωμές... όχι τις οφειλές.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Και χωρίς τις πρόσθετες εισφορές του Ν.3986/2011 . Μεγάαααλο έργο το χρυσοπληρωμένο "ΑΤΛΑΣ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2015 υπάρχει κάποιος τρόπος ηλεκτρονικά να δω την ιστορία της καρτέλας μου; (πληρωμές που έχω κάνει, τρέχουσες οφειλές κλπ στοιχεία) διευκρινίζω ότι χρωστάω πλέον όλο το 2014 (αν παίζει κάποιο ρόλο) Στο www.tsmede.gr μπαίνεις με username και password και επιλέγεις "Η Καρτέλα μου". Εκεί έχει τα διαστήματα ασφάλισης. Όταν δουλεύει, γιατί τώρα βγάζει (sic) "Σφάλμα: Καρτέλα Ασφαλισμένου δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο." Link to comment Share on other sites More sharing options...
apier Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 (edited) ναι αυτό το είδα. αλλά δεν έχει τις πληρωμές. απλά σου λέει ότι είναι πληρωμένο Edited Ιανουάριος 21 , 2015 by terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ναι, το χρήσιμο στο tsmede.gr είναι ο "Πίνακας Οφειλών του Ασφαλισμένου" που σου λέει τι δεν έχεις πληρώσει. Στο Atlas από την άλλη, φαίνεται αναλυτικά τι έχεις πληρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Που βρίσκεται αυτό "Πίνακας Οφειλών του Ασφαλισμένου" στο site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Αν πατήσεις στο <<Παρεχόμενες υπηρεσίες>> το <<Εισφορές>> στα αριστερά της οθόνης θα σου βγάλει το <<Οι υποθέσεις μου>>. Πατάς το <<Η καρτέλα μου>> και σου βγάζει τον πίνακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Ευχαριστώ... Είδα και ότι από το Νοέμβριο του 2014 μπήκα και στην ειδική προσαύξηση!!! Πόσο παραπάνω είναι η ειδική προσαύξηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 2η ασφαλιστική κατηγορία για τα υπόλοιπα και 1η ασφαλιστική για την ειδ. προσαύξηση είναι 83,20€/μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα