Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Δεν είχαν πει ότι θα πληρώνουμε ανά μήνα; Ή δεν θυμάμαι καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
John5 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Καλημέρα. Για το ΤΕΕ ρωτάω. Που είναι 65 Ευρώ. Στην ιστοσελίδα τους έχουν την δυνατότητα πληρωμής μόνο με πιστωτική κάρτα και δεν γνωρίζω αν συνεχίζει να έρχεται ειδοποιητηριο σπίτι η αν σταμάτησε και πρέπει να πληρώνεις μονο με κάρτα πλέον. Αυτό με την πληρωμή ανα μήνα το είχα ακούσει για το ΤΣΜΕΔΕ αλλά δεν έχω επιπλέον πληροφορίες. Αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ όπου μπορείς να βλέπεις τις δυνατότητες πληρωμής, ας την αναρτήσει κάποιος συνάδελφος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iks Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Η συνδρομή για το ΤΕΕ μου έρχεται με επιστολή κάθε χρόνο και το πληρώνω στην τράπεζα. Φέτος ακόμα δεν έχει έρθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Μπορείς με το παλιό ειδοποιητήριο σε τράπεζα. (Attika και Alpha νομίζω) Αυτή ήταν η απάντησή τους όταν πήγα να πληρώσω στο ΤΚΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε χωρίς να πληρώσουμε το Α' 2015? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John5 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Eυχαριστω iks και tasxan206. Θα περιμένω να μου έρθει το ειδοποιητηριο του ΤΕΕ στο σπίτι. Ελπίζω ν μην έχει χαθεί πουθενά και μου έρθει αργότερα με τόκους όπως και στο ΤΣΜΕΔΕ. antboton Νομίζω μέχρι 30/12/14. Θα βγει κάποια ειδοποίηση για τους τρόπους και ημερομηνίες για της πληρωμες ΤΣΜΕΔΕ 2015; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Απ'ότι κατάλαβα, δε θα έρθει ειδοποιητήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε χωρίς να πληρώσουμε το Α' 2015? Μέχρι 30/4/15, η οποία θα ισχύει μέχρι 30/6/15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doboku Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να εκτυπώσω το ειδοποιητήριο από το e - tsmede, γιατί μπήκα στην ιστοσελίδα, αλλά δε βρήκα κάποια καρτέλα σχετική με ειδοποιητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Θα εμφανισθεί κάποια στιγμή στην αρχική σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ Από περιέργειά .... γιατί τόση βιασύνη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα