deskar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Καλημέρα συνάδελφοι..Θα σας πω τον πόνο μου..Ζω και εργάζομαι σε μία πόλη στην Μακεδονία.Ξεκίνησα μία άδεια για ισόγεια κατοικία με σοφίτα.Πέραν των κλασικών προβλημάτων περί σοφίτας εντός επικλινούς στέγης κτλ και ακόμα και την δοκό της σοφίτας με υποχρεώνουν να την έχω το πολύ 0,50 cm (εννοώ την δοκό έδρασης στέγης) ενώ στη περιοχή μου δεν υπάρχει κάποιο ειδικό διάταγμα απλά αναφέρει ως ύψος σκεπής 2 μ πάνω από το επιτρεπόμενο με μέγιστη κλίση 40% δε με αφήνουν και ας είμαι κάτω από το μέγιστο ύψος κατά ένα επίπεδο να έχω σκεπή πάνω από 2 μέτρα όπως και να έχει!!!!!!!!Και ο ΝΟΚ δεν το αναφέρει πουθενά αυτό!!!!!Λέει καθαρά η οδηγία ότι έχω δικαίωμα πάνω από 2 μέτρα άμα είμαι κάτω από το μέγιστο ύψος και δε νομίζω οι όροι δόμησης οι συγκεκριμένοι να αποτελούν ειδικό διάταγμα...Τι να κάνω?Έχω απελπιστεί και το κτίριο μου βγαίνει τελείως διαφορετικό από αυτό που έχω στο μυαλό μου.Ευχαριστώ που με ακούσατε.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2014 δες αυτη την συζητηση http://www.michanikos.gr/topic/32884-Ερώτηση-για-τον-ορισμό-της-Σοφίτας/?p=524119 τις καλημερες μου
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 (edited) Λόγω μεταφοράς σε άλλη συζήτηση το παρών κλειδώνεται Edited Αύγουστος 20 , 2014 by Manolis gon
Recommended Posts