Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 παντως για μας ειναι κατι παραπανω απο γελοιο... κόψε κάτι
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Για μας είναι ένα ΠΕΑ το δίμηνο....Οπότε καλά τα λέω... 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 κόψε κάτι Γελοιο σκετο? Να το αφησω? Ενταξει, απλα εδινα εμφαση. Δεν κρινω βασει παρελθοντος, τουλαχιστον εκ μερους μου κρινω βασει της φετινης χρονιας με πεσμενη κινηση σε ΠΕΑ τα οποια και δε συνυπολογιζω καν. Και δε μιλησα για πολλα.... 850€ εσοδα, τζιρο, οχι κερδος, μηνιαιως. Για καποιον που δουλευει στοιχειωδως ειναι ενα εφικτοτατο νουμερο. Να μου πεις για 25.000€ τζιρο, ητοι παραπανω απο 2.000€ μηνιαιως να σου πω ΟΚ
savas76 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 ικαρε, εκανες πεα αυτό το διμηνο;;;;;πανε παιξε τζοκερ........... φετος μας βλεπω όχι στο κατω από 10000 φπα να μπουμε, αλλα στον οαεδ.....με τα 350 καθαρα τον μηνα είναι πολύ ελκυστικος
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Αστα να πάνε....Αφού πλέον ντρέπομαι να πηγαίνω στο λογιστή...Απλά τηλεφωνικά γίνονται...τίποτα και αυτό το τρίμηνο...πήρα ένα μελάνι.... Τουλάχιστον θα τον απαλλάξω από την αγγαρεία, τι είχαμε τι χάσαμε... Θα γίνω και πιο ανταγωνιστικός άνευ ΦΠΑ...
savas76 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 ΕΧΟΥΜΕ και εκτυπωτή ε;;;;και μετα κλαιγεσε
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Και τυπώνει τις προβλέψεις των άστρων; Εγώ τυπωνω συνταγές... 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δώρο της αδελφής μου....Δεν μπορώ μου λέει, να σε βλέπω να πηγαίνεις με το στικάκι στο βιβλιοπωλείο και να βγάζεις αυτό το έγχρωμο Α4 με την κατάταξη πως το λέτε εσείς οι μηχανικοί.... 2
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2014 που μοιάζει με αυτό που έχουν τα ψυγεία πάνω 2
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 γιατι φωναζετε παλι? οι διοικουντες την ιερουσαλημ νομιζετε δεν τα χουν παρει ολα αυτα σοβαρα υποψη? παιδια του λαου ειναι και αυτοι, απο τον λαο για τον λαο. το ξεχασατε? για αυτο δε τους εχουμε κορωνα στο κεφαλι μας?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα