Giorgos Fani Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:05 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:05 μμ Καλησπέρα είμαι ιδιοκτήτης μονοκατοικίας με κεραμοσκεπή σύμφωνα με την άδεια, πρώτη άδεια το 2008.Εχω εργοταξιακή παροχή από την αρχή και ως τώρα έχω πάρει δύο παρατάσεις. Επειδή θέλω να νοικιάσω το σπίτι καταλαβαίνω πως πρέπει να πάρω το κανονικό ρεύμα. Τα προβλήματα όμως είναι τα εξής : Το κτίσμα είναι χωρισμένο σε δύο ύψη, σαλόνι και κουζίνα και με 4 σκαλιά πίσω τα δωμάτια. Στο μπροστά τμήμα έχει γίνει η κεραμοσκεπή 80 τμ αλλά στο πίσω όχι. Στο ΙΚΑ υπολείπονται κάποια ένσημα των εξωτερικών χώρων και 5-6 σοβάδες για το ημιυπόγειο. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω το κανονικό ρεύμα χωρίς να έχει τελειώσει όλη η κεραμοσκεπή; γιατί λόγω οικονομικών δεν υπάρχει η δυνατότητα και αν ναι πια η διαδικασία? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:44 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:44 μμ Ο μηχανικός σου, τι λέει?
Giorgos Fani Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:51 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:51 μμ (edited) Πως πρέπει να τελειώσει η σκεπή, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι σε περίπτωση που του διαφεύγει κάτι.Ευχαριστώ Edited August 18, 2014 at 05:22 μμ by Manolis gon
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:57 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 at 01:57 μμ Ότι σου λέει, αυτό είναι τότε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα