Giorgos Fani Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Καλησπέρα είμαι ιδιοκτήτης μονοκατοικίας με κεραμοσκεπή σύμφωνα με την άδεια, πρώτη άδεια το 2008.Εχω εργοταξιακή παροχή από την αρχή και ως τώρα έχω πάρει δύο παρατάσεις. Επειδή θέλω να νοικιάσω το σπίτι καταλαβαίνω πως πρέπει να πάρω το κανονικό ρεύμα. Τα προβλήματα όμως είναι τα εξής : Το κτίσμα είναι χωρισμένο σε δύο ύψη, σαλόνι και κουζίνα και με 4 σκαλιά πίσω τα δωμάτια. Στο μπροστά τμήμα έχει γίνει η κεραμοσκεπή 80 τμ αλλά στο πίσω όχι. Στο ΙΚΑ υπολείπονται κάποια ένσημα των εξωτερικών χώρων και 5-6 σοβάδες για το ημιυπόγειο. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω το κανονικό ρεύμα χωρίς να έχει τελειώσει όλη η κεραμοσκεπή; γιατί λόγω οικονομικών δεν υπάρχει η δυνατότητα και αν ναι πια η διαδικασία? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Giorgos Fani Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 (edited) Πως πρέπει να τελειώσει η σκεπή, απλά ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι σε περίπτωση που του διαφεύγει κάτι.Ευχαριστώ Edited Αύγουστος 18 , 2014 by Manolis gon
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Ότι σου λέει, αυτό είναι τότε.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα