Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια θέσης στάθμευσης σε πρασιά - πεζοδρόμιο


Navy

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα,

Έχω μια τριόροφη πολυκατοικία γωνιακή σε μια λεωφόρο.Στο ισόγειο υπάρχουν δύο μαγαζιά όπου το ένα είναι επί της λεωφόρου και το άλλο σε ένα στενάκι.Το οικόπεδο είχει κοντά 3,5 μέτρα πεζοδρόμιο (που ανήκει στην πολυκατοικία ) και 1,2μέτρα κανονικό πεζοδρόμιο.Το ένα με το άλλο πεζοδρόμιο στην πλευρά της λεωφόρου έχει διαφορά 30πόντους χωρίς ράμπα. Μάλιστα έχει και ένα τοιχάκι στην άκρη του ώστε ο κόσμος που περπατάει να πρέπει να κατέβει στο δημόσιο πεζοδρόμιο για να προχωρήση.Από την πλευρά του στενού μπορώ και βάζω το αμάξι μου στο ιδιωτικο πεζοδρόμιο στο οποιο έχω αλλάξει και τα μισά πλακάκια (και τα υπόλοιπα δεν τα άλλαξε ο δήμος όταν έκανε την αντικατάσταση με τα καινουργια).

 

Τι πρέπει να κάνω για να πάρω άδεια πάρκινγκ και αν χρειάζετε.Πόσο περίπου πάει και που πρέπει να απευθυνθώ.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει καταρχήν να απευθυνθείς σε έναν μηχανικό ο οποίος θα εξετάσει την περίπτωσή σου ακριβώς (κάθε περίπτωση είναι διαφορετική) και θα σε ενημερώσει και για το κόστος και για τη διαδικασία έκδοσης της άδειας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.