ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Όχι οι πληρωμές γίνονται κανονικα με κάρτες καρατσεκαρισμενο. Απλα αυτη η ηλίθια ανακοίνωση βγηκε απο μια κυρία του ΤΣΜΕΔΕ που ειχε πάθει παράκρουση. Αμέσως κατέβηκε τις επόμενες μερες Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Και όμως σημερα πηρα τηλεφωνο (κατοπιν παρότρυνσης του τοπικου ΤΣΜΕΔΕ) στην ALPHA για το θεμα των καρτων και μου ειπε οτι δεν γινεται πλεον με καρτες!!! Αντε τωρα να βγαλεις ακρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2016 Εθνικη η αττικα βίζα φιλε δεν ξερω για τις υπόλοιπες γενικα αν χρεώνουν ειςφορες σε βίζα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2016 Δηλαδή η πληρωμή με πιστωτική κάρτα καταργήθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Η Αττικα ειναι η πιο απαραδεκτη τραπεζα που υπαρχει..!! Τελος.. Παω να εξοφλησω 5 δοσεις που εκκρεμουσαν απο το 2015Β και μου λενε "δε γινεται, ειναι δεσμευμενο το ποσο". Τηλεφωνα, ξανατηλεφωνα, τιποτα. Λες σε τραπεζα να της δωσεις 700Ε και σου λεει, "οχι δε θελω". Πληρωσα τον τρεχοντα λογαριασμο και ακουσον ακουσον, το συστημα δεν ενημερωνεται αυτοματα, αλλα την επομενη εργασιμη. Αυτο δεν το εχω ξαναδει σε καμια τραπεζα. Να πληρωνεις επι τοπου στο ταμειο και να γινεται ενημερωση την επομενη εργασιμη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 terry και εγώ τους ρώτησα σήμερα αν μπορώ να ξοφλήσω τις δόσεις και μου είπαν δεν γίνεται... Απαράδεκτοι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Και ηταν και σιγουροι οτι δεν γινεται σε καμια τραπεζα. Λογω ΕΣΠΑ και δαπανων που ειχα βαλει με δοσεις, εξοφλησα Δεκεμβριο του 2015, σε Εθνικη, Πειραιως και Αλφα, χωρις κανενα προβλημα και ασφαλως το ποσο αυτο αποδεσμευτηκε αμεσα απο το πιστωτικο οριο. Ασφαλως επρεπε να παω απο την Τραπεζα. Γινοταν και τηλεφωνικα, απλα επρεπε να περιμενω τον επομενο λογαριασμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Θα έχουν μπλοκάρει τον λογαριασμό του καλογριτσα και δεν μπορείς να καταθέσεις... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meremeti Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 (edited) Ενημερώνω ότι και με internet banking να πληρώσεις το σύστημα πάλι καταχωρεί την πληρωμή την επόμενη εργάσιμη, όπως και δια ζώσης στο κατάστημα. Συνεπώς αν υπάρχουν προθεσμίες χρειάζεται να αφήνουμε μια εργάσιμη περιθώριο. Edited Οκτώβριος 31 , 2016 by Meremeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα