romeos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Καλησπέρα , έχω αναλάβει το πρώτο μου τοπογραφικό διάγραμμα. Εχω τις συντεταγμένες του οικοπέδου. Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βρω αν είναι εντός ή εκτός οικισμού ? Σας ευχαριστώ πολύ
ethan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Αυτό θα το μάθεις μόνο από την αρμόδια πολεοδομία ή τεχνική υπηρεσία που εξυπηρετεί την περιοχή που είναι η ιδιοκτησία που σε ενδιαφέρει! Μπορεί να είναι: εντός σχεδίου εντός οικισμού προ του 23 εντός οικισμού <2000 κατοίκων εντός ζώνης 500μ από όρια οικισμού εκτός σχεδίου Αναλόγως σε ποια κατηγορία εμπίπτει έχεις και ανάλογους όρους δόμησης, παρεκλίσεις κτλ κτλ οπότε πολύ προσοχή..... Υπάρχουν πολλά τόπικ εδώ μέσα για να κάνεις μια καλή αρχή.
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 (edited) για μια πρώτη εικόνα αν είσαι εντός τουλάχιστον των οικισμών μπορείς να πάρεις από εδώ http://www.michanikos.gr/files/file/1126-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CF%83%CE%B1-87/ Δεν είναι 100 % σίγουρο , γιατί σε μερικά λείπουν πιθανές επεκτάσεις οικισμών , αλλά για μια πρώτη εικόνα καλό είναι Edited Αύγουστος 31 , 2014 by GEORGE MICHEAL
Greenick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Romeos,καλή αρχή στα τοπογραφικά.Επειδή όμως οι ευθύνες μας σε εάν τοπογραφικό είναι τεράστιες,σου συνιστώ στις αρχές να συνεργάζεσαι με έμπειρο συνάδελφο που εμπιστεύεσαι και γνωρίζει τις περιοχές που εργάζεσαι,ώστε να σε βοηθάει στην αναγνώριση οικισμών,ορίων,δρόμων κ.λ.π.Έτσι θα αποφύγεις πολύ κόπο στις αρχές,θα μάθεις πολύ πιο γρήγορα και θα αποφύγεις ενδεχόμενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ λάθη.Καλή συνέχεια... 1
romeos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Το βρήκα τελικά από έναν συνάδελφο. Εντός ζώνης 300 μ απ τα όρια του οικισμού. Σας ευχαριστώ όλους !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα