george68 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 τι δουλειά να κάνω ; καμια ιδεα ; υπαρχει κατι στον τομεα τις μηχανολογιας που μου ξεφεύγει ; εχει ανακαλύψει καποιος καποιο τομεα απασχόλησης που εχει δουλειά ; βαρεθηκα να περιμένω να ανακαμψη η οικοδομη ... βασικη λεπτομερια ειναι οτι δεν εχω φραγκο ... οτι ειχα το εχω επενδυση και περιμενω να ανακαμψη η οικοδομη για να παρω τα λεφτα μου πισω... τι μπορω να κανω ; καμια ιδεα ελευθερα οτι θελει ο καθενας ;;; 1
timpap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Πολύ καλή και επίκαιρη ερώτηση συνάδελφε! Λοίπουν στοιχεία για να σου προτείνω κάτι. Τι προύπηρεσία έχεις? Σε ποια περιοχή δραστηριοποιείσαι? Τουριστική, αγροτική, μεγαλούπολη, χωριό? Αν κατάλαβα καλά ενδιαφέρεαι για κτιριακά κυρίως, και οχι μηχανουργικά- βιομηχανικά. Πες μπας και σου δωθεί καμιά πρόταση. Πάντα υπάρχει λύση!! Don't panic!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Να στέλνεις βιογραφικά παντού και να κάνεις ένα ευχέλαιο... 1 1
project.breeze Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Όλοι ευχέλαια κάνουμε.Μήπως να γινόμουν παπάς; 1 1
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 μαλλιά γένια έχω πάντως...επαγγελματικά δικαιώματα παπά παίρνω?
Popular Post Μαρκετάκης Ιωάννης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Popular Post Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2014 Γίνε πολιτικός. Βουλευτής, Ευρωβουλετής, Δήμαρχος, Νομάρχης, κτλ. Είναι το μόνο που αποδίδει σήμερα. Αν είσαι καλός στις επικύψεις που ξέρεις μπορεί να γίνεις Γενικός Γραμματέας, Υφυπουργός, Ίσως και γιατί όχι; Υπουργός. Καλύτεροι είναι οι άλλοι ή μήπως σκύβουν πιό πολύ. Έγινες μηχανικός. Τι κατάλαβες; Ψαξε να βρεις την ενθαλπία μέσα στο πορτοφόλι σου. U+PV Μόνο που ούτε U υπάρχει (τώρα πιά και τα λίγα που είχαμε ... όλοι μαζί τα φάγαμε ή μας τα έφαγαν) και όσο για το PV ... δεν κινείται τίποτα για να παράγει έργο. Άρα ξεκίνα Δώσε το παρόν σε όλα τα συμβούλια, γράψου σε όλες τις περιφεριακές, ξεκίνα αγώνα μαζικό, φώναξε σε όλες τις οργανώσεις, και δεν θα χαθείς. Και προς θεού Όχι δουλειά. Η δουλειά είναι για τους άλλους Τους μηχανικούς, τους γιατρούς τους δασκάλους τους εργάτες. Αυτούς που ξέρουν μια τέχνη, ασκούν ένα επιτήδευμα υπηρετούν μία επιστήμη. Αυτούς που με 435 Ευρώ το μήνα λύνουν την εξίσωση: Νοίκι+Δεη+ΟΤΕ+ΕΝΦΙΑ+Σούπερ Μαρκετ + ... ότι γουστάρετε = Επιβίωση με 435 Ε τον μήνα. 12 1
GeorgeSamos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2014 Συμφωνώ απολύτως με τον κύριο Μαρκετάκη..
a.asimakop Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Εχει πέσει πολύ ευχέλαιο...
gianni_k Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Άμα κατεβάσεις καμμιά καλή ιδέα πές μας και εμάς συνάδελφε !
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Πάντως όλοι, μα όλοι, τις ίδιες "ανάγκες" έχουν......
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα