ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2014 (edited) Πως μπορώ να μπω έστω και έτσι τη στιγμή που δεν βλέπω κάποια επιλογή εκτός από αυτή την εικόνα που έβαλα στο προηγούμενο ποστ? Edit Τελικά έκανα διαγραφή cookies, και μου εμφάνισε την επιλογή για μη ασφαλής είσοδος...Το έκανα και μπήκα τελικά... Edited Σεπτέμβριος 7 , 2014 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 κατά το μεσημέρι σήμερα το πληρώσανε το νέο πιστοποιητικό κατά πως φαίνεται.... γιούριαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Ναι .. το ανανέωσαν για έναν μήνα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2014 ευτυχώς που δημοσίευσες και το προηγούμενο γιατί είναι ικανοί να μας βγάλουν και τρελούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAKIS1975 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Συνάδελφοι καλημέρα! Βγαίνει σε κανέναν άλλο αυτό το μήνυμα στον Chrome σε όλες τις υπηρεσίες του ΤΕΕ που απαιτούν login; Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε καμιά υπηρεσία τις τελευταίες μέρες... TEE.bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAKIS1975 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά την τελευταία ενημέρωση ορισμένων browsers (π.χ. chrome) παρατηρούνται προβλήματα στη σύνδεση με την εφαρμογή. Συστήνουμε να χρησιμοποιείτε Internet Explorer ή Firefox. Εκτιμούμε ότι σύντομα θα έχουμε αποκαταστήσει το πρόβλημα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Μπες με firefox κ.λπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 εμενα παντως παιδια μου εχει δημιουργησει πολλες φορες προβλημα...το εχω ξαναγραψει! μου εχει αλλαξει πολλες φορες τα στοιχεια σε καρτελες και εχω τρελαθει μεχρι να το βρω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 (edited) EDIT: Sorry Για την επανάληψη... δεν είχα δει το post του συναδέλφου λίγο πιο πάνω Edited Νοέμβριος 25 , 2014 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Εγώ δεν μπορώ να μπω από πουθενά . Καμιά ιδέα για αντιμετώπιση του προβλήματος? Να απεγκαταστήσω ενημερώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα