terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 (edited) 1ον Γιατι μπερδευεις το οριο των 15.000Ε που θετει το εξ'οικονομω? 2ον Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω οτι οταν ενταχθει ολοκληρο κτηριο στο εξ'οικονομω, τοτε το οριο των 15.000Ε αφορα ολοκληρο το κτηριο. EDIT Η ΥΑ αναφερει οτι οι δαπανες για εν. αναβαθμιση πρεπει να ειναι συμφωνες με το Κεφαλαια 3 του Εξόικονομω. Στο Κεφαλαιο 3, αναφερονται οι επιλεξιμες δαπανες και το οριο των δαπανων αυτων. Στο Κεφαλαιο 4 οριζεται το οριο των 15.000Ε. Αρα το οριο αυτο, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ. Edited Σεπτέμβριος 23 , 2014 by terry
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 1ον. Το όριο των 15.000€ δεν περιλαμβάνεται στο κεφ.3 του προγράμματος Εξοικονομώ. Εκεί αναφέρονται μόνο τα όρια ανά δαπάνη. Οπότε ίσως το γλυτώνουμε. Ας πει και κάποιος άλλος την γνώμη του. Μακάρι να είναι έτσι. Εσείς το αναφέρατε παραπάνω και με μπερδέψατε. 2ον. Κάνεις λάθος. Ανά ιδιοκτησία είναι,
pantsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 το λογικο ειναι αυτο που λεει ο νικ ειναι ανα ιδιοκτησια
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Η ΥΑ αναφερει οτι οι δαπανες για εν. αναβαθμιση πρεπει να ειναι συμφωνες με το Κεφαλαια 3 του Εξόικονομω. Στο Κεφαλαιο 3, αναφερονται οι επιλεξιμες δαπανες και το οριο των δαπανων αυτων. Στο Κεφαλαιο 4 οριζεται το οριο των 15.000Ε. Αρα το οριο αυτο, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 για τις αμοιβες των ενεπ μπορει να μου πει καποιος τι ισχυει?
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Οτι οριζε το ΠΔ για τις ελαχιστες αμοιβες. Αυτες αναφερει και το ΦΕΚ για το εξ'οικονομω.
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2014 θελω να πω συμψηφιζονται?
gianni_k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Απορία όσον αφορά το ασυμβίβαστο : εγώ ως ενεργειακός επιθεωρητής μπόρω να εκδώσω ΠΕΑ για συμψηφισμό δήλωσης αυθαιρέτου που ο μηχανικός που τακτοποιεί είναι ο αδελφός μου άλλα και ο θείος μου ?
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2014 Γραφεις σε ασχετο θεμα. Εχουμε ανοιξει αντιστοιχο με τα ασυμβιβαστο των Εν. Επιθεωρητων. Χρησιμοποιησε την αναζητηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα