lou Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2009 Εγώ για την περιοχή μου πάντως, τα 5άρια τα δανείζομαι από το δασαρχείο, φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη τους, τα οποία και βγάζω φωτοτυπία και τους τα επιστρέφω....
nk104 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Καλημέρα, Γνωρίζετε γιατί δε λειτουργεί η ιστοσελίδα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού; Και πότε πρόκειται να επανέλθει; Θυμάμαι ότι ήταν πιλοτική η λειτουργία της, αλλά σίγουρα πολύ εξυπηρετική! Χρειάζομαι επειγόντως ένα διάγραμμα 1:5000, και είχα βασιστεί στη δυνατότητα να το προμηθευτώ μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος! Επίσης, γνωρίζετε εάν υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτεί κανείς διαγράμματα 1:5000 στην επαρχία, μέσω π.χ. κάποιας υπηρεσίας της Νομαρχίας; Ευχαριστώ! εμάς στα Χανιά, τους χάρτες 1:5000 τους έχουν ανεβάσει στο site της πολεοδομίας της Νομαρχίας: http://www.chania.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=550%3A2008-08-01-12-32-19&catid=188%3Ameletes-topografiko&Itemid=360&lang=el κ εγώ βασιζόμουνα στο e-shop του ΓΥΣ, φαίνεται να είναι κατεβασμένη προσωρινά η σελίδα. Ούτε στο google δεν τη βγάζει πιά...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2010 Καλορίζικο. Δουλευει Ελπιζω να μην το ματιασω.
jojo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2011 δε νομιζω να το ματιαξες μετα απο τοσο καιρο, αλλα για καποιο λογο δε μου δουλευει σημερα
omorfa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο η εταιρεία geomatics, νομίζω παίζει ήδη στην διεύθυνση geoserver.gr αυτά που λέει το άρθρο αυτό ισχύουν? http://www.naro.gr/19/2135047/ta-%C2%B5ustiria-ton-poleodo%C2%B5ion.html
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα