Θανάσης Δημοσιεύτηκε March 11, 2010 at 10:12 πμ Δημοσιεύτηκε March 11, 2010 at 10:12 πμ Με αναζήτηση θα το βρεις εύκολα στο google και σε ελληνικές σελίδες Έχει βίντεο εδω: http://totalstation.gr/catalog.html?page=shop.product_details&category_id=60&flypage=flypage.tpl&product_id=479 Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
gio Δημοσιεύτηκε March 11, 2010 at 01:33 μμ Δημοσιεύτηκε March 11, 2010 at 01:33 μμ Δηλαδη σου βρίσκει την διαμετρο του οπλισμου με ακρίβεια;
Θανάσης Δημοσιεύτηκε March 12, 2010 at 10:30 πμ Δημοσιεύτηκε March 12, 2010 at 10:30 πμ Δηλαδη σου βρίσκει την διαμετρο του οπλισμου με ακρίβεια; +/-5 mm απόκλιση ως προς τον άξονα της ράβδου και ως προς το βάθος. Διάμετρο βρίσκει αλλά η ακρίβεια εξαρτάται απ τις συνθήκες κάθε φορά. Σίγουρα δεν θα βασιστείς στις ενδείξεις του ανιχνευτή ως προς τη διάμετρο. Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε March 12, 2010 at 12:03 μμ Δημοσιεύτηκε March 12, 2010 at 12:03 μμ Παιδια το προβλημα εκτός απο κόστος ειναι και training. Ενας καλος μαγνητογράφος είναι απο 15Κ μέχρι 22Κ. Η ακρίβεια ειναι +-1 χιλιοστό. Απο την στιγμή που υπάρχουν εταιρείες που κάνουν αυτη την δουλεία γιατι να μπείς σε αγορά?΄
gio Δημοσιεύτηκε March 12, 2010 at 01:34 μμ Δημοσιεύτηκε March 12, 2010 at 01:34 μμ Δηλαδη το κόστος πόσο μπορει να είναι;
Μαρκετάκης Ιωάννης Δημοσιεύτηκε November 14, 2010 at 08:58 μμ Δημοσιεύτηκε November 14, 2010 at 08:58 μμ Μια πιό οικονομική λύση είναι της Bosch (1000 ευρώ) http://www.bosch-pt.gr Δεν είναι κακό και δεν πιστεύω ότι υστερεί πολύ σε σχέση με το hilti.
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε November 15, 2010 at 06:00 πμ Δημοσιεύτηκε November 15, 2010 at 06:00 πμ Συνήθως εκτός απο το profometer μπαίνει και το γεωρανταρ πιστευω οτι οτιδήποτε παραπάνω απο 150 ευρω το στοιχείο είναι ακριβό.
mke612 Δημοσιεύτηκε June 11, 2012 at 12:16 μμ Δημοσιεύτηκε June 11, 2012 at 12:16 μμ ότι πληρώνεις παίρνεις . Το hilti είναι καλό και κα΄νει πράγματα που τα άλλα δεν μπορούν. ΠΧ . σου δείχνει δύο σίδερα ξεχωριστά στους 2,5 πόντους ενώ το proceq θα σου δείξει 1 ( την πάτησες ...) Είναι και διάφορα άλλα . Πάντως σημασία έχει να ξέρεις να το δουλέυεις όχι μόνο να το έχεις. Λίγες εταιρίες είναι σε καλό επίπεδο. Εγώ έχω κάνει πάνω από 20-30 ελέγχους με διάφορες εταιρίες και έμεινα ευχαριστημένος κυρίως απο την Επιδόμος . Δεν κάνω με εταιρίες που δεν έχουν αυτό το μηχάνημα της hilti
Athan Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 at 09:04 πμ Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 at 09:04 πμ Καλημέρα! Εχει κάποιος να μου προτείνει ένα καλό ανιχνευτή μετάλλων για οπλισμό; Αν είναι εύκολο παραθέστε μαζί με τις εντυπώσεις, κάποιο ενδεικτικό κόστος.
kostassid Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 at 09:22 πμ Δημοσιεύτηκε October 3, 2012 at 09:22 πμ (edited) Ξεκινάς από πολύ απλές συσκευές των 800ευρώ και φτάνεις μέχρι και 12k. Για όποιες συσκευές έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα έχω να πω: Σε πλάκες μπορείς εύκολα να "δεις" τον κύριο οπλισμό. Όπου έχεις αρκετές ράβδους μαζί πχ υποστυλώματα και κυρίως δοκούς(ως κύριος οπλισμός) μην περιμένεις και πολλά ειδικά σε περιοχές με αναμονές. Τους συνδετήρες τους βρίσκεις εύκολα, εκτός και αν μπερδεύονται με διαγώνιο οπλισμό (σπάσιμο) εντός δοκών. Καλό είναι οι μετρήσεις να γίνονται έχοντας μαζί και τον ξυλότυπο που εξετάζεις. Σε κάθε περίπτωση οι μετρήσεις επηρεάζονται πάρα πολύ από την επικάλυψη και την εμπειρία στις μετρήσεις. Επίσης οι μπαταρίες πρέπει να είναι συνέχεια φορτισμένες καθώς έχω δει αποκλίσεις με το ίδιο όργανο. Εν τέλη το εργαλείο που συνοδεύει το scanner οπλισμού είναι το σκαπτικό δράπανο ώστε να γίνουν μία-δύο διερευνητικές τομές. εταιρίες: Bosch, Proceq, hilti κοκ. edit: Σήμερα δεν θα αποτελούσε για εμένα εξοπλισμό προς επένδυση σε συνάρτηση με το κόστος πάντα. Edited October 3, 2012 at 09:27 πμ by kostassid 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα